28 січня: події, дати, іменини

28 Січня 2019, 08:00
4372

Вітаємо вас, дорогі читачі!

Сьогодні понеділок, 28 січня.

Іменини святкують: Олена, Павло, Прохор, Іван, Макар, Максим, Гаврило, Веніамін, Михайло.

Державний прапор України.

У цей День Верховна Рада України офіційно затвердила синьо-жовтий стяг Державним прапором України. Постанова Верховної Ради України № 2067-ХХ1 від 28 січня 1992 року.

«Затвердити Державним прапором України національний прапор, що являє собою прямокутне полотнище, яке складається з двох рівних за шириною горизонтально розташованих смуг: верхньої - синього кольору, нижньої - жовтого кольору, із співвідношенням ширини прапора до його довжини 2:3»

Цитата дня: «Є скандинавська приказка, яку багатьом з нас варто зробити девізом життя: «Північний вітер створив вікінгів». Звідки ми взяли, що спокійне життя, задоволення, відсутність труднощів і турбот здатні самі по собі зробити людей добрими чи щасливими? Найважливіше в житті полягає не в тому, щоб максимально використовувати свої успіхи. Кожен дурень здатний на це. Справді важливе вміння полягає в тому, щоб отримувати користь з втрат. Це вимагає розуму». (Дейл Карнегі)

Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром