Директора Камінь-Каширського ВПУ нагородили Відзнакою Волинської єпархії УПЦ

29 Січня 2019, 21:10
Директора Камінь-Каширського ВПУ нагородили  Відзнакою Волинської єпархії УПЦ 6852
Директора Камінь-Каширського ВПУ нагородили Відзнакою Волинської єпархії УПЦ

Директор Камінь-Каширського Вищого Професійного Училища Бряник Василь Михайлович отримав Відзнаку Волинської Єпархії Української Православної Церкви медаль «Волинської ікони Пресвятої Богородиці».

Про це повідомляють на сайті Камінь-Каширського благочиння.

Нагороду 29 січня вручив благочинний протоієрей Стефан Михалюк. 

Отець благочинний, вітаючи пана Василя Михайловича з отриманням високої церковної нагороди, побажав йому подальших успіхів і натхнення на нелегкій педагогічній ниві. Він подякував за співпрацю і розуміння тих викликів, які постали перед православною громадою храму Святого пророка Іллі щодо тимчасового приміщення для звершення богослужінь, які відбувалися до цього часу в актовій залі ВПУ.




1

Читайте також: Брониця: у ПЦУ вперше відслужили Літургію

Коментарі
30 Січня 2019, 01:04
Крім татка та двох синів, а також простих меблів з ДВП там ніц нема з того, що ви пишете. Василь Бряник був головою колгоспу.
30 Січня 2019, 01:31
Колгоспна бабуся розумніша за тебе алкоголіку.
30 Січня 2019, 01:31
До голови колгоспу він був директором потужної середньої школи! Пишіть ясніше - чого там нема? Тато і сини вручили єпархільну нагороду, а не від благочиння, тому не бачу протиріччя у моєму коментарі..,
30 Січня 2019, 01:57
Там є три людини, глянувши на їх фейси, ніколи не забудеш. Унікальні їх риси. Нагороди цяцьками є ознакою клановості-це атрибути визнання кланами та засіб емоційного стимулювання.
30 Січня 2019, 02:54
Спаси Господи Вас! Сили,терпіння, мудрості.
30 Січня 2019, 09:14
Ти сам себе охарактеризував, що ще пояснювати. Не пхайте свої брудні руки, "вчені мужі та інтелігентія", на кшталт хріна, до Української православної Церкви. Прийшла ера шарікових та швондерів і раденькі, що дурненькі. Тобі, яничарові, далеко до рівня розуміння подій.
30 Січня 2019, 12:07
Яничари - це ті, хто відстоює духовну чи імперську окупацію своєї землі, ті хто служать іншій державі, що забороняє рідну мову для аборигенів, звичаї та традиції окупованого народу. Якщо московити прийняли десятки царських, імперських, державних актів про заборону української мови, якщо їхні сучасники розшматовують території сусідніх держав, зневажають право сусідів на незалежність, то хто кому яничари? <br/>&quot;Українська православна Церква&quot;, яка є підрозділом РПЦ в Україні і стидливо оминає у назві своєї конфесійної приналежності починає не на жарт хвилюватися, якщо замість аргументів у полеміці зачинає використовувати російську манеру спілкування??? Волинські &quot;новороси&quot; втрачають рівновагу???
30 Січня 2019, 12:28
Велика мація, хто що кому вручив. Вони дали – він взяв. Проста людина, з усталеним на сьогодні колгоспним способом мислення. Цього в нього не забереш. Колись радів грамотам, подякам, конвертам, тепер має медаль. Завтра прийдуть з ПЦУ, візьме. Прийдуть з Російського консульства – візьме. Дунайчук щось принесе – візьме. Усе візьме. Але пройде зо п’ять років. Люди звикнуть до Української Церкви, до того, що інша православна, то «москальська». Для когось просто «не наша». Для когось - «ворожа». На всі громадські та державні урочистості запрошуватимуть лише священників ПЦУ. Молоді батьків-вірних РПЦ не раз перепитуватимуть чи варто вінчатись в РПЦ, дітей там хрестити. Що, мовляв, люди на те скажуть?! Середній вік парафіян РПЦ в Україні сягне 65, а може й більше років. І тоді наш «медалеотримувач» і йому подібні із почуттям глибокого розуміння правильності того, що він робить, заховає ту медальку десь, що й не пам’ятатиме, де. А дехто з таких зробить героїчний вчинок – принесе медальку якомусь настоятелю РПЦ в Україні, разом із журналістами, і з глибоким почуттям власної гідності та огиди до ворожої церкви, кине ту медальку їм в очі. А журналісти це все зафільмують. Наш народ призвичаївся до лицедійства і складається з великої кількості лицедіїв. Чому їм і подобаються Зеленський, Тимошенко, Ляшко, Богословська. Піп, який вручив медальку – лицедій. Особа, яка її прийняла – нічим від попа не відрізняється.
30 Січня 2019, 17:35
&quot;він же не може не розуміти ситуації, яка склалася у державі&quot;: він розуміє цю ситуацію рівно як і вони у свою чергу. Він розуміє що рано чи пізно його час вичерпається, вичерпається час і їхній але вже не завтра але можливо після завтра. Ось і людина чіпляється за цей світ усіма фібрами своєї душі. Ще ніхто із мислячих людей не кинув світ раніше свого часу. Тому рано чи пізно цей час для них прийде як прийшов той час коли один із Них у розмовах зі мною говорив - як дасть бог україна матиме свою церкву.
30 Січня 2019, 17:39
Ідентифіковані вами особи з цяцьками не є прогресивними, тому і ви такий же, раз психуєте.
02 Лютого 2019, 14:24
навіщо мені там горілку пити, більше з гайовими відпочиваю
04 Лютого 2019, 10:45
Там Бряник те ПТУ проп'є і продасть-Гуртожиток подавно роздерибанив.Мєнти продажні як Середа і то прихватив там собі квартирку...
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024