Камінь-каширський дослідник історії презентував свою книгу в Маневичах

31 Січня 2019, 11:10
Волинський дослідник історії презентував свою книгу в Маневичах 3057
Волинський дослідник історії презентував свою книгу в Маневичах

У Маневицькій центральній районній бібліотеці провели презентацію книги Сергія Уса «Радянсько-польська війна у вересні-жовтні 1939 року на Волинському Поліссі».

У заході взяли участь користувачі бібліотеки. Директор Маневицької ЦБС Любов Солов`янчик представила гостям автора, а сам Сергій Миколайович поділився з присутніми подробицями написання книги.

Як зазначає автор, він дослідив архівні матеріали, на основі яких відновлює хід подій щодо віроломного, без оголошення війни, збройного нападу і окупацію Червоною армією у союзі із нацистською Німеччиною території 2 Речі Посполитої.

У книзі автор розповідає про те, як порушуючи низку міжнародних угод, якими була захищена Польща, Третій Рейх та СРСР здійснили анексію та переділ кордонів щодо сфер впливу, а це в свою чергу, спричинило відповідні наслідки.

По закінченню презентації автор дав відповідь на поставлені запитання. Також всі присутні мали змогу отримати книгу з його автографом.











Читайте також: Ексклюзивне інтерв'ю з дослідником історії з Камінь-Каширщини

Коментарі
31 Січня 2019, 14:13
То йому Маневичі в поміч. Якщо він був народжений у нашому районі то біш на Камінь-Каширщині уперше презентацію зробив у Маневичах то який він для нас "земляк", проте згідний в деякій мірі з авторами цього допису, що деякі віроломно хтось бажає переписати історію Нашого Краю. Думаю все-таки, що слід у відділі культури Камінь-Каширська подумати над своєю долею, оскільки вони не відповідають на виклики часу й запізнюються відповідати на елементарні речі. До речі незнаю чи була презентація книги "Зачароване Полісся"
31 Січня 2019, 17:48
Пан Камінь появився, бо я вже став переживати про цього хлопа. Хто мені стисло поясне про С.Уса (тільки без емоцій про Маневичи): звідки родом, чим на хліб заробляє?
31 Січня 2019, 19:47
Пан Камінь, коли буває на заробітках у Росії чи Польщі, звісно, що не має можливості слідкувати за сайтом РАЙОН. Камінь і тому не в курсі всіх подій. Бо 16.12.'18 р. саме з Каменя на Поліссі Сергій Миколайович розпочав свою презентацію про початок ДСВ. Тому, за польські злоті пана Каменя можна тільки привітати, бо чолов'яга ж не лежить на печі з комп'ютером, а працює у доступний та ефективний спосіб для себе і сім'ї. А от за неусвідомлення того, що не можна бути &quot;пилипом з конопель&quot; - це його слабка сторона. Ми всі допускаємо якісь технічні чи граматичні помилки, щось забуваємо чи упускаємо, але ж через незнання бажано не робити різких заяв.<br/> За одне ще зупинюся на одному ракурсі, бо Камінь, можливо, також це пропустив з поля зору - його улюбленому УКРОПу за різні витівки в області нинішній губернатор Волині вчора оголосив політичну війну. Можна по-різному відноситися і до губернатора, тим паче представника правлячої партії, але ж... А я його попереджав, що укроп то не петрушка )))
31 Січня 2019, 21:39
&quot;пропустив з поля зору - його улюбленому УКРОПу за різні витівки в області нинішній губернатор Волині вчора оголосив політичну війну.&quot;: якось вже необережно поставилися до моєї особи порівнюючи майже із паном головою ОДА, оскільки якщо я з деякої точки зору &quot;необережно&quot; поставився то це невірний висновок про Савченка. Потім дійсно якщо я не заглядав до 16.12.18р. то роблю висновок з цього повідомлення, оскільки тут написано:&quot;У Маневицькій центральній районній бібліотеці провели презентацію книги Сергія Уса&quot;. Автори цього повідомлення задля популяризації пана Уса могли б написати таке:&quot; автор книги такий-то продовжує презентацію книги тут на Волині, почавши ЇЇ з Камінь-Каширська і тут очевидно можемо зробити висновок що він дійсно Наш заслужений земляк. Питаю ще раз чи була презентація книги не менш обнадійливого нашого громадянина книгою &quot;Зачароване Полісся&quot;чи ні, оскільки мені обіцяли що вона буде але й так не знаю.
01 Лютого 2019, 00:03
Негативне враження про книгу пана Уса,нагромадження інформації з інтернета,при цьому українців крім як бандитами не названо,відчуття що писав вояк Армії Крайової,або польській шовініст.
01 Лютого 2019, 00:34
Якщо Інтернет дає адекватну інформацію, то чоловік жиє в Стобихві тай там же і пише?
01 Лютого 2019, 01:27
Хто проживає в Стобихві.
01 Лютого 2019, 01:29
С. Ус, чи це інший, однофамілець?
01 Лютого 2019, 17:03
&quot;книги пишуть з різними намірами&quot;: Основні тези з представлення книги у Камінь-Каширську й потім; &quot;У цьому документально-публіцистичному виданні автор розповідає про хід подій «віроломного, без оголошення війни,збройного нападу і окупацію Червоною армією у союзі із нацистською Німеччиною території Речі Посполитої&quot;; &quot; а де ж українці? Як де?! Українці були в польській армії. Рядовий склад складався на відсотків 70-80 із українців.&quot;; &quot;є видавництво «Надстир’я», де працюють свідомі люди.&quot; - це у ту мить коли одне видавництво відмовилося друкувати його книгу. Але все-таки він говорить про себе так:&quot;Мати уявлення істинне про історію можна лише у випадку різнобічного її вивчення&quot;; &quot;сперечатися загалом я правий ти неправий недоречно та й нема про що. У кожного своя правда. І з цією правдою треба ознайомлюватися задля певних висновків. А не знаючи протилежного погляду істинних висновків зробити неможливо. Тож ось вам певний погляд на історію осені 1939-го&quot;. Роблю висновок що автором проведена робота не вельми досконало але тільки з огляду якогось упередженого до цієї тематики погляду. Згідний у такому разі з паном &quot;Хріном&quot;.
01 Лютого 2019, 17:52
&quot;...одне видавництво відмовилося...&quot; вже один раз писав, а тепер пишу тепер для пілігріма Каменя друкують нині за власні кошти, тому друкарні до лампочки, що написано, головне заплатити гроші за друкування. Не знаю скільки в тій книжці сторінок та який її тираж (від цього головно ціна друкування), але мабуть не дешевше 50 грн за екземпляр.
01 Лютого 2019, 21:15
С. Ус з Каменя - Каширського.Батько працював суддею.Сестра Світлана Швед , працює в муз. школі.
01 Лютого 2019, 21:38
Очевидно що пан &quot;777&quot; не вельми досконало прочитав якщо прочитав його (автора) власну відповідь відносно чому інше видавництво відмовилося друкувати його книгу; тому що у цій книзі була відсутня тематика національно-визвольного руху українців якщо вона взгагалі у той час була незнаю. Але автор про видавництво пише такі слова, мовляв вони несвідомі що й говорить само собою про самого автора зовсім інше ніж можна припускатися до певних характерних ознак якого-небуть свідомого, якщо так можна сказати. Ще раз згідний з паном &quot;Хрін&quot; відносно мети написання книг, взагалі але не конкретно автора.
03 Лютого 2019, 11:22
В К-Каширському вроді була презентація,але там були тільки свої люди,чужим чомусь через пресу не повідомили...
03 Лютого 2019, 17:39
Була презентація 25.01.19р. але чому тут таке питання чужий, свій я не розумію.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024