Лісгосп Камінь-Каширщини – другий в області за підсумками 2018

01 Лютого 2019, 19:07
За підсумками 2018 року ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» зайняв друге місце в області 4140
За підсумками 2018 року ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» зайняв друге місце в області

У Волинському обласному управлінні лісового та мисливського господарства визначили переможців серед колективів державних лісогосподарських підприємств за підсумками роботи в 2018 році.

Перше місце у ДП «Городоцьке ЛГ». Друге та третє отримали ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» та ДП «Маневицьке ЛГ», – повідомила прес-служба Волинського ОУЛМГ.

«Рік для галузі був нелегким. Лісівникам попри активну господарську діяльність, довелося відстоювати свої професійні права перед державою. Та ми з честю пройшли усі випробування, маємо чим гордитися. Свідчення тому й трудове суперництво, яке вже багато років є добрим стимулом для успішної роботи усіх колективів», – наголосив голова обласної організації профспілки працівників лісового господарства Павло Матіюк.

Після того як вивчили усі показники лісогосподарської діяльності та ознайомилися з виконанням колективних договорів і взятих зобов’язань, переможців визначили одноголосно.

На підсумковій нараді перехідний прапор за перше місце та вимпели за друге і третє місця відповідно кращим із кращих вручив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Кватирко.

Колективи підприємств-переможців, згідно з колективним договором «Про виплату винагороди працівникам за підсумками роботи за рік», чекають також премії.

За підсумками 2018 року ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» зайняв друге місце в області
За підсумками 2018 року ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» зайняв друге місце в області

 

Коментарі
02 Лютого 2019, 19:47
В лісі одні пеньки.
03 Лютого 2019, 17:55
А в яких царських хоромах живуть ті лісовики і директора,а на яких авто розїджають? На оклади лісхозовськи? Ліс терпить до пори до часу. Буськові вже йде відача- діти два трупа мають...
03 Лютого 2019, 22:03
Прямого зв'язку між соснами та Буськом нема. Є зв'язок опосередкований, тобто дохід вище за загал дав змогу мати переваги над туземцями. Діти все мають, у тому числі мерседеси, а це не стимулює їх чогось добиватися в житті, розвивати свої особистісні якості. Гедонізм-їх концепція життя, а за задоволення треба платити, в тому числі і смертями інших людей.
04 Лютого 2019, 00:00
"за задоволення треба платити, в тому числі і смертями інших людей.": чогось частенько зустрічаю людей яким так чи інаше приходяться не гаразди. Світ такий настав чи що але ж живуть люди нічого собі не знають навіть на вибори не ходять, доживають своєї старості, а іншим неодмінно кудись треба лізти і не факт що поперек людей, ба більше навіть проти людей та ще й не тільки проти але й навмисно проти так щоб боліло. А потім тільки спостерігаєш за Ними; то від спирту вмер, то розбився на авто, покалічився, кримінал завели, а то на тобі дитина когось на смерть забила на дорозі. Світ такий складний, такий тяжкий. Для чого здається.
04 Лютого 2019, 00:40
раз на раз не приходиться є мужі, як дуби, хоча і дурня все життя валяють та грошей за просто так чимало мають, наприклад, відомий рішала еколог і горілку цідить, і за жінками бігає, і роботу має
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром