Чому читання книг має бути в пріоритеті

03 Лютого 2019, 13:45
Чому читання книг має бути в пріоритеті 3923
Чому читання книг має бути в пріоритеті

Статистика американських дослідницьких центрів говорить про те, що понад 26% дорослого населення країни не прочитує протягом року жодної книги. Якщо ви є частиною цієї групи, зверніть увагу, що наука підтримує ідею про користь читання для кожного з нас на декількох рівнях.

Художня література робить нас креативними

В одному з університетів Торонто було проведено цікаве дослідження. За його результатами вдалося з'ясувати, що учасники, які читали белетристику, відчували набагато менше бажання усунути двозначність і прийти до певних висновків, ніж колеги, які читали есе. Вони також виявилися менш упередженими, в порівнянні з любителями нарисів. На думку дослідників, «наукове читання дозволяє студентам глибше вивчати предмет, але не завжди змушує задуматися». Наприклад, лікар може мати енциклопедичні профільні знання, але це не завадить йому визначити і зафіксувати діагноз, коли додаткові симптоми вказують на іншу хворобу.

Читання книг продовжує життя

Дослідники Єльського університету вивчили поведінку понад 3 тисяч осіб старше 50 років. Вони виявили, що ті, хто читає книги по 30 хвилин в день, в середньому живуть на 23 місяці довше, ніж ті, хто не читає взагалі або віддає перевагу журналам. Читання книг створює когнітивну взаємодію, яка покращує багато речей, включаючи словниковий запас, навички мислення та концентрації. Це також впливає на емпатію, соціальне сприйняття та емоційний інтелект, які всі разом допомагають людям довше залишатися на планеті.

Читання - гарантія успіху

Відмінники завжди прагнуть до самовдосконалення. Сотні успішних керівників зізнаються, що дісталися туди, де вони знаходяться сьогодні, завдяки книгам. Потрібні ідеї з чого почати? Ви знайдете їх безліч в магазині Mybook, який пропонує пройти дивовижний шлях від простого вчителя до засновника всесвітньо відомої корпорації Alibaba разом з Джеком Ма і побудувати мільйонний бізнес разом з Софі Аморузо.

Асортимент онлайнового магазину не обмежується виключно діловою та підприємницькою літературою. Він містить навчальні посібники для школярів і студентів, книги з лайфхаками для думаючих батьків, дитячі казки, детективи та комікси. Не менш вражає список художньої літератури, який пропонує знайомство з кращими зарубіжними та вітчизняними авторами за привабливою вартістю. Купуйте книги – «кораблі думок, які мандрують по хвилях часу, дбайливо переміщаючи свій дорогоцінний вантаж від покоління до покоління»!

Коментарі
03 Лютого 2019, 16:46
Ті, хто читають книги, завжди керуватимуть тими, хто дивляться телевізор.
04 Лютого 2019, 00:02
14:46 03.02.2019 -ому; згідний.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024