Гість із Туреччини провів заняття для камінь-каширських дітей

11 Лютого 2019, 20:45
Гість із Туреччини провів заняття для волинських дітей 3239
Гість із Туреччини провів заняття для волинських дітей

У Центрі іноземних мов EuroFuture 11 лютого гість з Туреччини провів заняття англійської мови. 

Містер Муамер та його колега містер Еркан приїхали до Каменя-Каширського, аби протягом тижня навчати діток іноземної.  Хоча самі не є носіями англійської, проте мета таких міжкультурних занять – перебороти боязнь спілкування цією мовою. 

Що цікаво, гості не розуміють української, а школярі – турецькою. Тому єдиний вихід – це розмовляти англійською. В додаток до всього, під час занять ніхто не виправляє помилки.

Близько 20 школярів переконалися в цьому під час першого заняття з містером Муамером. Під час навчання новий вчитель розповів про себе та дозволив поставити будь-яке питання.

«Діти неабияк здивували своєю креативністю, адже попри стандартні питання англійською: «What is your name» (як тебе звати), або ж «How are you» (як у тебе справи), питалися також «How often do you make your bed» (Як часто ти застеляєш ліжко), або ж «How many teeth do you have» (Скільки ти маєш зубів), що не аби як розсмішило нового викладача», – розповідає координатор центру Інна Поліщук.

В свою чергу Муамер запитав про мрії дітей і зауважив, що мати таке бажання – то дуже важливо у житті.

В кінці кожного заняття діти робили селфі та просили навчити декілька слів турецькою. А 12 лютого відбудеться знайомство з іще одним викладачем – містером Ерканом. 





 

Читайте також: Камінь-каширські діти взяли участь в інтегрованому занятті йоги з англійською

Коментарі
12 Лютого 2019, 00:04
Камінь-Каширський стає екшин. На ринку продають чай алжірці. Говорять що в Україні вже давно, мешкають у Луцьку. Закінчили університет Поплавського. Напевно такі громадяни можуть працювати і за півставки навчаючи наших дітей англійської. Їх можна знайти у неділю.
15 Лютого 2019, 14:01
Це точно! Щей без педагогiчноi освiти навчають.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром