Для жителів Гуто-Боровенської ОТГ провели навчальний семінар

14 Лютого 2019, 09:00
Для жителів Гути-Боровенської ОТГ провели навчальний семінар 2464 Джерело: Камінь-Каширська районна філія Волинського обласного центру зайнятості
Для жителів Гути-Боровенської ОТГ провели навчальний семінар

В рамках реалізації проекту «Територія майстерності» 13 лютого відбувся навчальний семінар «Ефективне ведення сільського господарства» для жителів  Гуто-Боровенської об’єднаної територіальної громади.

Про це інформує Камінь-Каширська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Захід проведено за участю заступника начальника відділу агропромислового розвитку та інвестицій управління регіонального розвитку та інвестицій Камінь-Каширської РДА Івана Мартинюка

Він проаналізував стан розвитку овочівництва, землеробства, особистих селянських господарств і наголосив, що є проблеми, які потребують посиленої уваги. До таких відносяться і низька якість сільськогосподарської продукції та її збут, і низький рівень селекційно-племінної роботи, і неналежна інформованість громадян про нові сучасні технології в галузі рослинництва та тваринництва тощо.

Присутні на семінарі отримали нові знання, які в майбутньому задіять у веденні особистих селянських господарств.

Читайте також: Камінь-каширські діти – переможці Всеукраїнських олімпіад

Коментарі
14 Лютого 2019, 17:23
"відносяться і низька якість сільськогосподарської продукції та її збут, і низький рівень селекційно-племінної роботи, і неналежна інформованість громадян про нові сучасні технології в галузі рослинництва та тваринництва": чого йому заважає впроваджувати на селі сільським жителям ноухау від сільського управління РДА? По моєму саме він цим і має займатися.
15 Лютого 2019, 15:49
Я в шоці.Чому може цей чиновник мене навчити.Технологіі вирощування,чи допоможе зі збутом продукціі.Для чого такі фікціі.Кому воно потрібно. У Польщі створені Дорадчі служби де кваліфіковані агрономи надають консультаціі і це дійсно працюе. А то тримають у районі відділ АПК ,для чого.Сміх і гріх.
16 Лютого 2019, 01:27
От і тримають їх для таких отг як новостворена. Їм плюс і отг за от, п р а ц ю ю т ь!
16 Лютого 2019, 01:29
зачот, сорі!
16 Лютого 2019, 11:54
На сто відсотків згідний, цей відділ виконуе роль статиста який по суті нічого не робить.А понинен працювати по запровадженню нових .перспективних сортів у рослинництві,новітніх технологій вирощування,придбання не дорогих але якісних добрив,племінна робота.А вони навчальні семінари збирають для галочки.У нас тоже були гроші у міністерстві для створення дорадчих служб,але гроші вкрадено. Ми ж не Польща.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024