З керівниками закладів культури району укладуть контракт на 5 років

01 Вересня 2016, 15:10
1572

Відповідно до законів України «Про культуру», «Про музеї та музейну справу», «Про бібліотеки і бібліотечну справу», «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо запровадження контрактної форми роботи у сфері культури та конкурсної процедури призначення керівників державних та комунальних закладів культури», відділ культури райдержадміністрації 1 серпня 2016 року оголосив конкурс на посади директорів централізованої бібліотечної системи, районного будинку культури, народного краєзнавчого музею та завідувача міського клубу.

Як повідомляє прес-служба РДА, вчора у районному будинку культури відбулися два засідання конкурсної комісії, яка розглянула пакети документів осіб, що подали свої кандидатури на зайняття зазначених вище посад і провела з ними співбесіди. Кожен із претендентів представив комісії власне бачення діяльності установи, якою в подальшому планує керувати.

Окрім фахівців галузі культури, до складу комісії увійшли заступник голови райдержадміністрації Інна Бігун, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, керуючий справами районної ради Валерій Хитрик. Інна Віталіївна, до слова, очолила конкурсну комісію.

Шляхом відкритого голосування члени комісії прийняли рішення про затвердження з підписанням контракту терміном на 5 років: Ніни Мельницької на посаду директора Камінь-Каширської централізованої бібліотечної системи, Алли Глущук – директора районного будинку культури, Наталії Пась – директора народного краєзнавчого музею, Олени Комар – завідувача міського клубу. Також було наголошено на необхідності розгляду даного питання на черговій сесії районної ради.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39