У Камені-Каширському не знайшлося землі під пам’ятний знак учасникам АТО

17 Лютого 2019, 15:58
У Камені-Каширському не знайшлося землі під пам’ятний знак учасникам АТО 2397
У Камені-Каширському не знайшлося землі під пам’ятний знак учасникам АТО

П'ятий рік поспіль тисячі хлопців відстоюють цілісність і незалежність нашої країни на Сході. Захищають із жовто-блакитним прапором в руках. Ціною власного життя і здоров'я. Однак, повертаючись до цивільного життя вони сам на сам залишаються зі своїми проблемами

Виділення земельних ділянок, лікування, соціально-психологічна реабілітація – все обіцяне державою так і залишається лише на папері. А інколи навіть найменші прохання наших героїв залишаються поза увагою влади.

Під час нещодавнього візиту народного депутата Ірини Констанкевич  звернувся заступник голови громадської організації Камінь-Каширського району «Побратим» учасник бойових дій Валентин Мельник з проханням посприяти у виділення землі для пам’ятного знаку учасникам АТО. Чоловік нарікає, що вже кілька разів зверталися до міської влади, однак місця для встановлення так і не знайшлося.

Це неабияк обурило Ірину Констанкевич, вона відразу ж спрямувала відповідний депутатський запит на адресу місцевих владців та пообіцяла тримати це питання на особистому контролі, йдеться на сайті народного депутата.


 

 

Коментарі
18 Лютого 2019, 00:17
Пропоную поставити пам'ятник, чи пам'ятний знак перед будівлею райдержадміністрації.
18 Лютого 2019, 10:37
Вірно кажите
18 Лютого 2019, 14:15
Підтримую "Житель",Встановити памятний знак перед будівлею райдержадміністрації, аби даний знак був як нагадуванням для керманичів району, що Є ТАКІ ЛЮДИ КОТРІ ПРОЛИВАЛИ СВОЮ КРОВ ЗА СПОКІЙ В ДЕРЖАВІ УКРАЇНА!!! і оберігали їхні насиджені,теплі кабінетні місця,і що про них тепер райкерманичі повинні подбати.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024