Духовенство Камінь-Каширщини підтримало військових ЗСУ

18 Лютого 2019, 09:30
Духовенство Камінь-Каширщини підтримало військових ЗСУ 2746
Духовенство Камінь-Каширщини підтримало військових ЗСУ

Священики Каменя-Каширського відгукнулися на прохання українських військових про допомогу.

У Камінь-Каширському благочинні говорять, що нещодавно до настоятеля храму Різдва Пресвятої Богородиці  Юрія Михайлова звернулися військовослужбовці ЗСУ, аби духовенство допомогло вирішити проблему з автомобілем. Адже він допомагає виконувати бойові завдання в зоні проведення ООС.

Священики Камінь-Каширського благочиння УПЦ на власні кошти придбали необхідну деталь до автомобіля, яка невдовзі буде відправлена до військових. У цьому допоможе клірик Камінь-Каширського благочиння протоієрей Юрій Михайлов, який неодноразово з душпастирською місією відвідував військовослужбовців ЗСУ на Сході України.

Читайте також: Камінь-Каширський священик з благодійністю вирушив у зону проведення ООС

 

Коментарі
18 Лютого 2019, 12:32
А що тут особливого? Тож не з Кірілом весь час ділитись.
18 Лютого 2019, 13:14
Чомусь тут говориться про те, що духовенство УПЦ і так далі за текстом. Якщо порівняти це повідомлення з тим яке Ми інколи читаємо про отця Володимира то можемо зробити для себе висновок, що отець Володимир ніколи чи майже ніколи не акцентує на тому що Я, оскільки він завжди говорить, МИ акцентуючи увагу читачів на те, що громада допогає йому у цій важливій справі. Тут Ми частенько і в інших ситуаціях бачимо, що цей отець Михайлов та інші предствники цієї церкви просто аж відірвав від себе якусь частину для пожертви військовим на фронті. Дивлячись на ту запчастину яку отець репрезентував то можна зробити висновок що вона на жаль не першої свіжості, беушна але і на тому подякуємо. Про те у цій ситуації словами акцентується про те, що мовляв духовенство УПЦ для себе скажемо московської орієнтації й тому очевидно, що у Них все-таки існує врешті-решт своєрідний стереотип, орієнтований на власну кантору. Що ж звичайно можемо сказати що нікому не вгодиш у цій справі, а надто такому як "Камінь" який з інших джерел сам нічого путнього не зробив на цій ниві але сьогодні хочеш чи нехочеш мусиш інколи порівнювати в деякій мірі непорівнюване, оскільки такий час настав, час коли Ми приймаємо для наших дітей та внуків рішення з ким бути і куди далі іти.
18 Лютого 2019, 15:08
І тут підтримую Каменя, оскільки давно на цьому сайті говорилося, що передати частину грошових чи речових пожертв людей, як от сітку-другу бульби і слоїк з салом атошникам - це заслуга не панотця, а громади. Зрозуміло, що священник має авторитет серед людей і організовує збір гуманітарки через прохання чи роз'яснення такої необхідності. Тому Камінь підкреслив правильно про цей нюанс, не Я а Ми з громадою, а ще правильніше - релігійна громада села N передала допомогу військовим, котрі боронять Україну. І якщо пішла про це розмова, то найбільшим і найкращим внеском священників МП для вояків і України було б колективне звернення до своїх колег за порєбриком, аби вони не благословляли бурятів, "шахтарів і трактористів" з Якутії та інших бойовиків на участь " у громадянській війні", як каже Росія "на" Україні. Бо інакше, жодна запчастина до автівки, нехай і нова а не б/ушна не вартує тих зусиль і реклами від УПЦ МП на сайті, коли їх Патріарх у Москві відкрито і демонстративно приймає участь закритих засіданнях керівництва Міноборони Росії. Ми б уже давно з Донбасом розібралися б мирно і без жертв, ну хіба найзатяші потвкли б носи одне другому на мітингах і про це добре знають священники МП, більше того, вони ж і самі, українці з народження, потерпають, оскільки люди, їх прихожани через страусячу позицію цієї Церкви шукає порятунку в ПЦУ...
18 Лютого 2019, 22:06
Тобі десь той Кіріл сниться!Звернись до психіатра,мо поможе!
19 Лютого 2019, 01:32
Як звуть молодика з рудою бородою, що в асистентах ходить у Ю. Михайлова?
19 Лютого 2019, 20:47
отець Сергій
19 Лютого 2019, 21:52
Митрополит Кікський Никифор: Ми не можемо визнати нерукоположенного розкольника Епіфанія.<br/><br/>Грецьке видання «Ромфея» опублікувало лист (доповідну записку) ієрарха Кіпрської Православної Церкви на адресу Священного Синоду. Цей документ митрополит Кікський і Тілірійській Никифор подав на розгляд 7 лютого 2019 року, напередодні роботи позачергового засідання Священного Синоду Кіпрської Церкви, яке відбулося 18 лютого.
19 Лютого 2019, 22:51
Не бійся. Все буде добре. Усі визнають. Останніми мабуть будуть серби. Передостанніми кірілівці, якщо до того часу не іншого не поміняють.
19 Лютого 2019, 22:55
Та ні, не сниться. Живу нормальним позапопівським життям. А про Кіріла згадав, бо віднедавна він став всесвітнім символом мерзенності.
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024