Читайте багато цікавого у першовересневому випуску тижневика «Сім’я і дім»

02 Вересня 2016, 11:00
1170

У першовересневому номері ви прочитаєте колонку автора «Червона ручка – заборонений у світі прийом», як на Горохівщині хотіли закрити школу за два дні до початку навчального року.

Також дізнаєтеся, як безпечно працевлаштуватися у Польщі після введення нових правил для заробітчан, і яким чином Волинь планують поділити на госпітальні округи.
Журналісти видання також дізнавалися, чому у Стиру гине риба, і як в борються з африканською чумою свиней.

На сторінці «Місцини» знайдете розповідь про Козин – найдавніше село Рожищенського району, та як живуть люди у найвіддаленішому хуторі України Красний Бір Шацького району, як у Павліському лісництві вирощують розсаду модрини і дуба.
До 20-річчя гривні журналісти СІДу знайшли волинських колекціонерів грошей. Дізнайтеся, чим цінні 2 копійки чеканки 1992 року.
Неймовірну життєву історію розповіла луцька казашка Катерина Попко, яка знайшла рідну сестру через 73 роки після розлуки. 
Інженер Іван Оліферук показав, як робить моделі кораблів, а богатир Василь Вірастюкпояснив, чому одягає спершу правий черевик, а потім лівий.
Традиційно на сторінках газети новини Волині, програма телепередач, листи читачів, кросворд, гороскоп, рецепти, прогноз погоди і багато приватних оголошень. 
Купуйте! Читайте! Не пропустіть!

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром