Відправили допомогу бійцям АТО

02 Вересня 2016, 14:15
1412

Нещодавно жителі району відправили на Схід України зібрану у міру своїх сил і можливостей допомогу. Долучилися до цієї справи у багатьох населених пунктах Камінь-Каширщини .

Тож спільними зусиллями організували майже три тонни продуктів харчування. Найбільше змогли зібрати у селі Добре(800 кг), селі Стобихівка(400 кг), селі Боровне(250 кг). Відправлялися також адресні посилки. Зокрема, громада села Піщане передала зібрану допомогу для свого земляка, який служить в районі м.Попасна.

Зібрання цих продуктів організовували "укропівці", а ткож  сільські голови. у Ус.Стобихівка допомога збиралася громадою церкви ЄХПБ.



 

Як повідомила голова районного осередку партії  «Укроп» Світлана Сидорук, здавали жителі району і гроші. У селі Стобихівка зібрали 3 тисячі гривень, у  Нових Червищах 1951грн. А загальна сума  склала 6751 грн.

Долучився до цієї благодійної акції і фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Ним було виділено 150 літрів пального, а також по 20 літрів дали міський голова Василь Бондар та начальник ВУЖКГ Ігор Каденчук.

Загалом до збору волонтерської допомоги долучилися 20 сіл і місто. Було зібрано 14 українських національних прапорів. А вони, можна сказати, є найкращими подарунками для хлопців.

Відправили на Схід допомогу наш місцевий волонтер Сергій Шумік та ВО "Серце патріота".

До речі, з цього приводу Сергію Шуміку щиро дякують з м.Бахмута.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром