Здай шпигуна: волинські СБУшники відкрили передвиборчу гарячу лінію

20 Лютого 2019, 18:00
Управління СБУ у Волинській області закликає волинян уважніше стежити за подіями у передвиборчий період. 1749
Управління СБУ у Волинській області закликає волинян уважніше стежити за подіями у передвиборчий період.

Управління СБУ у Волинській області закликає волинян уважніше стежити за подіями у передвиборчий період.

Перед проведенням майбутніх виборів Президента України СБУ закликає мешканців та гостей Волині бути уважними та обережними.

Для недопущення спроб дестабілізації громадського порядку та протидії розвідувально-підривній діяльності з боку ворожих спецслужб просимо громадян інформувати правоохоронців у випадках наявності інформації:

  • про підготовку до скоєння терористичних актів, посягання на життя державного чи громадського діяча, а також суб’єктів виборчого процесу;
  • про факти посягань на суб’єктів виборчого процесу, виборчі штаби, окружні чи дільничні виборчі комісії; 
  • про злочини проти виборчих прав і свобод громадянина, передбачених статтями 157-160 Кримінального кодексу України.

У разі надходження такої інформації просимо громадян звертатися за телефонами  «гарячої лінії» Управління СБУ у Волинській області: (0332)24-40-25, 097-7-911-911, або скористатися електронною скринькою usbu_vol@ssu.gov.ua.

Уся отримана інформація буде ретельно перевірена.

Конфіденційність гарантується.

Коментарі
20 Лютого 2019, 21:56
Здати шпигуна, треба було відкрити одразу п"ять років назад коли повстала загроза держави, а то вони тільки тепер згадали коли один із претендентів постійно акцентує увагу на цьому.
21 Лютого 2019, 13:10
Схоже, що у вас слово помітно випереджає думку. Часто-густо думка так і не наздоганяє випущене слово. Людина яка береться подавати розширені коментарі, мала би розуміти, що в наслідок поразки Путіна у 2014-му, 2015-му роках, в наслідок провалу «русскоі вєсни», цей огризок людства розпочне масштабну диверсійну роботу на території України. Метою цього кадра є переконати весь світ у тому, що Україна є недодержавою, що українці, без зовнішнього втручання, не спроможні самостійно вирішувати свої проблеми. Тим більш, що в нас не бракує істот, які готові допомогти Путіну. Це переважна кількість чиновників, загального та місцевого походження політиків, правоохоронців, суддів, митників, військових, московських попів, які останнім часом втратили або втрачають свої можливості грабувати країну та її народ, жити за рахунок обману, хабарів та свавілля. До цієї команди долучаються різного роду елементи, які не пройшли до влади або такі, яким байдуже чим заробляти на життя – контрабандою чи державною зрадою. Є просто цілий виводок дебілів, одним з яких є «радикал» Мосійчук. Подібних йому не бракує в так званих «націоналістичних» партіях. В умовах війни з Росією, яка на 90% спирається на інформаційні технології, коли навіть один матюк телевізором можна перетворити на світову сенсацією, потрібно чимало зробити, аби бути спроможними і довести всьому світу, що ми не тільки на Майдані можемо віддавати свої життя, а й вчасно знаходити своїх гнид та забезпечувати в країні належний санітарний стан.
21 Лютого 2019, 13:30
Схоже Ви також випереджаєте але про те дякую. Я не маю можливості та часу на досконаліший аналіз проблем які з"являються часто-густо на сторінках цього видання. Власне для себе я ставлю задачу у цьому медіа, залучати побільше дописувачі тому як Ви й говорите; з"являються:"слово помітно випереджає думку", прошу почути Вас.
21 Лютого 2019, 14:33
Ви мабуть на весіллі ридаєте, бо не мали часу розібратись у відносинах молодих, а ще тому, щоб привернути увагу до весілля. На похоронах ви смієтесь, бо не мали часу довідатись про причину смерті, а ще можливо тому, що від когось почули фразу, що померлий відмучився. Але більше для того, щоб привернути увагу чим більшої кількості людей до похорону??? Знаєте. В нас вже є клоун. Він має офіційний статус, називається Зеленським, обсміхує все, що його особисто не торкається. Для нього Україна – проститутка, українці – бовдури. Завдяки цьому, і вам, люди остаточно відвикають дивитись серйозними очима на проблеми, від яких вони залежать. Більшість воліє думати виключно про своє індивідуальне, а цього втрачають і індивідуалісти, і країна.
21 Лютого 2019, 14:59
Для клоуна є поняття хуцпи. У колеги Каменя погано розвинута саморефлексія і в ьому він не винен, бо вона не дається людині без формування від народження. А в цілому він хлоп позитивний, тягнеться до знань, хоч вони і мають форму новин, або ляпання язиками навколо новини. Хто його тут поносить, той не дотримується одного з основних принципу цінності життя-біорізноманіття.
21 Лютого 2019, 15:34
Що таке «хуцпи»? А загалом дорога до знань не йде по знанням. Це стосується навіть прихильників «біорізноманіття». Надто широкий підхід, через який можна запитати – в чому різниця Каміня від цибулі. Їх об’єднує те, що вони є біо-організмами. А в чому їхня різниця?
21 Лютого 2019, 15:40
"не дотримується одного з основних принципу цінності життя-біорізноманіття": згідний з Вами, на тому й стоїмо щоб біорозманіття виплескувалося на ці сторінки але чого і з якої причини то я вже тут потерплю. Між іншим ця сторінка "Район. Камінь" з "Район-ів" мають найбільше читачів, дописувачів, оскільки інколи навіть перважно Ви відповідаєте "Камінь". Коли розмовляють інші, Ви помітили я не переймаюсь, відпочиваю)))))
21 Лютого 2019, 16:03
якщо 13\34 лише качався в спортзалі та не розвивав свого мислення, то шукає допомоги в звичний спосіб-у колег або першого зустрічного. поняття саморефлексія з науки психологія, а поняття хуцпи не наукове, а мабуть більше з арго та означає найвищу ступінь зухвалості і приниження людини на національному ґрунті.
21 Лютого 2019, 16:54
В здоровому тілі – здоровий дух, - казали давні греки. Чому б і не покачатись в спортзалі, а не на дивані, бо, висловлюючись у ваш спосіб, зауважу, що за наявності відсутності змістовності в змісті саморефлексії одного з біовідмінних в рефлексії на зовнішнє сигналізування проявились ознаки неадекватності, яка може бути досліджена теоретично, але не надається перевірці, яка спирається на емпіричні методи. Простіше кажучи, Камінь не до того висловився. І справа не в ньому, а у звичці більшості виражати думки емоціями, не навпаки, що більшою мірою стосується феноменальності хомо-сапієнсів.
21 Лютого 2019, 17:42
"що коли людина сміливо береться коментувати проблему": я передусім ПРОТИ клювання з миски яку тобі підсовують. Перед тим як хлєбати слід трохи принюхуватися чи похлльлбка не тхне.
21 Лютого 2019, 17:47
...а втім згідний з тим дописувачем який говорить, що інколи не встигаєш клацати на клаві за власними думками.
22 Лютого 2019, 00:05
за великим рахунком ККД писанини на сайті не більше 5%. єдине, що файно, то структуровані думки декількох хлопів і кобіт, але не такі як у 14/54.
22 Лютого 2019, 13:40
Даруйте, не второпав. Ви науковець чи провидець? Властивості провидіння поясненням не підлягають, то сподіваюсь, що то є ваші наукові вправи. Десь колись ви писав, що маєте вчений ступінь, тому хочу наблизитись до вашого інтелекту, отже маю кілька запитань. Перше, за якою шкалою ви вимірюєте ККД дописів на цьому сайті? Друге, що берете за критерій визначення наявності/відсутності структурованості? Але оскільки структура є виміром цілого, то що для вас є визначенням цілісності. Функціональні особливості чи щось інше? Третє, яким чином ви за анонімними ніками відрізняєте кобіт від хлопів? За допомогою інтелектуального нюху? Стилістичного або семантичного аналізу дописів? Чи ще якось. Чекаю на змістовну відповідь, розраховану якщо не на кобіту, то принаймні на хлопа. З повагою 14/54.
22 Лютого 2019, 18:28
На все є час і місце. Для всього необхідні відповідні умови. Тут не місце та не час. З повагою.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром