Як розпочали новий навчальний рік у Підцир’ї та Верхах

04 Вересня 2016, 14:48
1731

1 вересня шкільна родина с. Підцир’я розпочала новий навчальний рік.

Традиційно перед початком навчання відбулась урочиста шкільна лінійка, де, крім місцевого настоятеля прот. Сергія, взяли участь благочинний прот. Стефан і клірик Свято-Іллінського храму Каменя-Каширського свящ. Владислав, - повідомляють у Камінь-Каширському благочинні УПЦ.
В цьому році середня донька місцевого настоятеля Ніна вперше переступила шкільний поріг як учениця школи, тому по-особливому звучали слова привітання школярам батька-священика, який закликав усіх подякувати Богу за можливість навчання наших діток під мирним Поліським небом. На згадку про початок навчання всім першокласникам від громади Свято-Петро-Павлівського храму Підцир’я були вручені примірники “Православного Букварика”.
Завершилось свято малиновим співом дзвінка, який покликав учнів до нових шкільних досягнень.




1










Також пропонуємо невеликий фотоспогад урочистостей із нагоди початку нового навчального року в с. Верхи, на які був запрошений місцевий настоятель прот. Павло Камець.



1







 

Коментарі
05 Вересня 2016, 17:10
На Підцир'я приперлись всі "ДРОЗДИ" і своїми "православно-кагебешними буквариками"
05 Вересня 2016, 18:37
А Василь Домарецький бачу не полишає своєї давньої дружби з головним Дроздом. Подейкують, що вони обоє колись мали спільний бізнес - займалися виставкою-продажем стародавніх православних ікон за кордоном, доки не потрапили у руки правоохоронців. А чи так було, Господь його знає... Головне, аби Ляшко не довідався, що його районний голова Радикальної партії приймає таких гостей, бо змінить достойника. ))
05 Вересня 2016, 18:39
<p>Василько всюдисущий у нових іпостасях! Ото вже людина крутиться, щоб попасти в об"єктив! То гілочку притримує, то рясочку , там язиком, а там пальчикоми... </p>
05 Вересня 2016, 19:57
"Головне, аби Ляшко не довідався, що його районний голова Радикальної партії приймає таких гостей, бо змінить достойника. ))" - який пан (ляшко-3,14дар) , такі й підпанки (колишній парторг-комуніст мельницький)
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024