Камінь-каширські туристи – перші у Чемпіонаті області

23 Лютого 2019, 10:07
кубок першості з пішохідного туризму здобула команда загальноосвітньої школи села Раків Ліс Камінь-Каширського району 4295
кубок першості з пішохідного туризму здобула команда загальноосвітньої школи села Раків Ліс Камінь-Каширського району

У загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Раків Ліс відбувся відкритий Чемпіонат Волинської області серед юнаків з пішохідного туризму в закритих приміщеннях.  

На урочистому відкритті спортсменів та тренерів привітали начальник відділу освіти, молоді та спорту Камінь-Каширської райдержадміністрації Віктор Пась, директор школи села Раків Ліс Олександр Кузьмич, – інформують у відділі освіти Камінь-Каширської РДА.

Зазначимо, що школі села Раків Ліс обласні змагання з туризму в закритих приміщеннях проводяться вже втретє.

Цього року за звання чемпіона з пішохідного туризму змагались близько 50 спортсменів з міста Ковеля, Боратинської та Вишнівської громад, Ківерцівського, Маневицького та Камінь-Каширського районів.

Змагання проходили на двох дистанціях «Смуга перешкод» ІІ та ІІІ класу в особисто-командному і командному заліках. Досить динамічні та цікаві дистанції давали можливість спортсменам особисто та у зв’язках проявити свої вміння та навички з техніки пішохідного туризму, які набули під час занять в туристсько-спортивних гуртках.




 

У результаті напруженої дводенної боротьби кубок першості з пішохідного туризму здобула команда загальноосвітньої школи с.Раків Ліс Камінь-Каширського району (тренер Карпік Сергій).

ІІ місце дісталося спортсменам Камінь-Каширської станції юних туристів (тренер Крам Сергій).

ІІІ місце посіли юні туристи міста Ковеля (тренер Артемук Ірина).

В особистому заліку чемпіонами серед хлопців стали учні ЗОШ с.Раків Ліс – Муц Денис, Макарчук Максим, і серед дівчат стали Смітюх Юлія, Давидюк Юлія, Рудчик Оксана.

У зв’язках учні школи с. Раків Ліс також зайняли призові місця: 1 місце – Смітюх Юлія, Давидюк Юлія, 2 місце – Остапук Антон, Муц Максим та 3 місце – Макарчук Максим, Муц Денис.

Переможці та призери отримали грамоти управління освіти, науки та молоді, дипломи обласного Центру туризму, спорту та екскурсій, кубки та медалі. Переможці в особистому заліку серед хлопців та дівчат отримали квитки на фестиваль «Бандерштат».

У вільний від змагання час учасники відвідали Камінь-Каширський народний краєзнавчий музей.

Всі учасники змагань отримали заряд бадьорості на початок туристського сезону та гарного, майже весняного, настрою.




 

 

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024