Наш земляк збирає творчий вечір у столиці

07 Вересня 2016, 11:00
1715 Джерело: volyn.tabloyid.com

У Києві відбудеться творчий вечір письменника Івана Корсака, присвячений його семидесятиріччю.

Всіх охочих запрошують на дійство 13 вересня о 17:00, повідомляє Район.Луцьк

Творчий вечір волинського письменника відбудеться у рамках програми «Канал «Культура» представляє» у Будинку звукозапису Національної радіокомпанії України (м. Київ, вул. Л. Первомайського, 5 а, метро Кловська).

Очікується участь Сергія Грабара, Павла Гриценка, Валерія Гужви, Сидора Кіраля, Віктора Набруска, Сергія Цушка та інших відомих людей України. Ведучий на зустрічі – лауреат премії імені Т.Шевченка Михайло Слабошпицький.

А музичні сторінки належатимуть Мирославі Которович і Тарасу Компаніченку.


 

Коментарі
07 Вересня 2016, 15:18
Цікаво Вони пустять на цей вечір когось з "Камінь"-я.
07 Вересня 2016, 18:37
Камінь авжеж, тільки у бейсболці не приходьте
07 Вересня 2016, 18:38
А кому у Камені потрібна творчість Івана Корсака, скажіть мені на милість? На цьому сайті 31.08.16 опублікована стаття про перемогу І.Корсака на конкурсі "Новела по-українськи", в коментарях були мої пропозиції про запрошення письменника у місто його молодості та розквіту творчих сил, але... Звичайно, що ті недолугі репліки окремих коментаторів під тією статтею-повідомленням щодо творчості відомого уродженця Полісся не є показником чи маркером його популярності у районі, але ж є інші люди, діячі культури району, зрештою - керівники цього краю, журналістська братія району котрим, судячи з їхньої мовчанки, байдужа свіжа думка і напрацювання відомого чоловіка. Відтак, своє 70 літо пан Іван, вочевидь, зустріне на 23 Форумі книговидавців у Львові вже після київської зустрічі, що анонсована у цьому повідомленні. То ж у рамках підготовки до цих подій та ювілею, давайте від небайдужих камінь-каширців, його читачів, хоча б у такий спосіб, побажаємо Іванові Феодосійовичу довгих років наснаги, творчих злетів і радощів від життя. З роси Вам і води, пане Іване!
07 Вересня 2016, 23:13
Стерх-це даурський журавель, з яким літав пуйло. У Камені лелеки (бусні).
10 Вересня 2016, 13:40
Це велика праця, це продуктивна боротьба з підступною старістю, тому І. Корсак вартий уваги і шани незалежно від того, чи купляє хто його твори, чи їх доля стояти на полицях. Зрозуміло, що я нічого з його творів (майже нічого) не читав, але з врахуванням вище написаного бажаю земляку здоров"я та незгасимої мотивації до складання текстів.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024