Скільки коштів у Камінь-Каширському районі спрямували на місцеву пожежну охорону

25 Лютого 2019, 12:00
Скільки коштів у Камінь-Каширському районі спрямували на місцеву пожежну охорону 1993
Скільки коштів у Камінь-Каширському районі спрямували на місцеву пожежну охорону

На апаратній нараді в голови Камінь-Каширської РДА розповіли про виконання основних заходів цивільного захисту району в 2018 році і скільки коштів було на це витрачено.

Повідомляють у Камінь-Каширській РДА.

Начальник відділу з питань цивільного захисту апарату райдержадміністрації Валерій Головейчук повідомив, що протягом звітного періоду всі відповідальні за цивільний захист населення структури району спрацювали злагоджено згідно із затвердженими планами заходів. За його словами, найбільш дієвими заходами у даній сфері були засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Зокрема, минулоріч проведено 14 засідань, на яких розглянуто актуальні питання та прийняті відповідні рішення.

«Надзвичайно важливу роль у забезпеченні пожежної безпеки в сільській місцевості відіграє наявнісь і функціональний стан підрозділів місцевої пожежної охорони, яких у районі – 12. На утримання підрозділів МПО (включаючи заробітну плату) із районного бюджету спрямовано 120 тисяч гривень, а з місцевих бюджетів – 356,8 тисяч гривень. Діє районна Комплексна програма захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного і природного характеру на 2016-2020 роки. Згідно з програмою наприкінці минулого року був створений матеріальний резерв, на який з районного бюджету виділено 15 тисяч гривень та закуплено 500 літрів дизпалива. Разом з тим, резервний фонд районного бюджету в 2018-у становив 90 тис. 854 грн. Усі кошти використано», – повідомив Валерій Головейчук.  

Також він зауважив, що в районі систематично проводиться навчальна робота з метою підвищення злагодженості, оперативності та взаємодії при виконанні завдань у сфері цивільного захисту. Зокрема, командно-штабні, спеціально-об’єктові навчання та тренування. Окрім того, на Камінь-Каширщині реалізовувалися заходи щодо організації системи зв’язку та оповіщення.

Читайте також: У Камені-Каширському на дороги витратили 6,5 мільйона гривень

Коментарі
26 Лютого 2019, 02:48
Де можна дізнатись інформацію на всі бюджети Камінь-Каширська ?
26 Лютого 2019, 10:20
Сус і Пась в курсах всіх движух по фінансах, ще Марчук Костя- бо там одмивка бабла іде
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024