Ірина Констанкевич склала присягу у Верховній Раді

07 Вересня 2016, 19:45
1893 Джерело: volyn24.com

Народний депутат, обраний у 23-ому окрузі 17 липня цього року, Ірина Констанкевич взяла участь у своєму першому засіданні Верховної Ради України.
Роботу в парламенті жінка розпочала з присяги у вівторок, 6 вересня, повідомляє Волинь24.
Свою присягу Ірина Констанкевич склала першою серед семи депутатів, для яких це засідання було першим.
Так, волинська депутатка присягнула на вірність Україні, зобов'язалась усіма своїми діями боронити суверенітет і незалежність України, дбати про благо Вітчизни і добробут українського народу. 

Також вона пообіцяла дотримуватись Конституції та законів України, виконувати свої обов'язки в інтересах усіх співвітчизників.
«Звичайно ж я хвилювалася, складаючи присягу, – розповіла народний депутат Ірина Констанкевич (повідомляє Таблоїд Волині). – Є чітке усвідомлення того, що громада наділила тебе великими повноваженнями і у своїй роботі ти повинен бути відповідальним та чесним».

Народний депутат говорить, що планує працювати в «освітньому» комітеті Верховної Ради. Вона сподівається, що її багаторічний досвід неодмінно стане в нагоді у вирішенні проблем у сфері вищої та середньої освіти.

Коментарі
07 Вересня 2016, 23:51
"– Є чітке усвідомлення того, що громада наділила тебе великими повноваженнями і у своїй роботі ти повинен бути відповідальним та чесним" заявила депутат, коментуючи факт складання присяги у Парламенті. Впадає у око, що новоспеченому нардепу поряд із згадкою про "великі повноваження" не прийшло до голови пригадати роздані обіцянки виборцям про ставок, млинок і вишневенький садок від Фонду Палиці. Будемо надіятися, що обіцянки заховані у двох її останніх словах, що приведені в її цитаті. Бо таки "відповідальність і чесність" на дорозі не валяються...
08 Вересня 2016, 10:40
Цікаво, до якої фракції "приткнеться" ця багатообіцяюча діпутатка?..Як буде голосувати за знакові питання для України? Ось тоді наш продажний електорат-бидлорат хай тішиться і згадає,як ставав на коліна перед цією "спасітєльницею"...
08 Вересня 2016, 15:56
Головне, що людина за фахом педагог не подалася до наприклад комісії з питань запобігання корупції і тому подібні комісії. "Хрін" пішов би саме туди це його поле діяльності тому Він саме такі питання й протягує тут на сайті. Як говориться хто на кого вчився. По-моєму потрібно бути сучасною людиною. Але якщо яка партія або громадяни застосовують останні питання науки в досягненні своїх цілей то це питання поточного гатунку. У свій час "Хрін"-у давали цінні поради наприклад як; не лізь одразу до Верховної Ради побудь спочатку у Волинській облраді але ж не послухався от і маєш. Захотів одразу журавля в небі а не синицю в руках от тобі і маєш. Людей тре слухати. Від людей нікуди не дінешся. Приїзджай на Волинь на організовуй Волинське земляцтво в Києві. До речі чи піде "Хрін" на вечір/ранок до пана Корсака? У принципі пані Констанкевич слід би дати цьому "Хрін"-у одного з помічників народного депутата. Слід прислухатися до людей.
08 Вересня 2016, 21:19
"Головне, що людина за фахом педагог не подалася до наприклад комісії з питань запобігання корупції і тому подібні комісії. " - а для чого туди їй подаватись якщо найбільша корупція якраз у тій сфері, звідки вона прийшла, тобто у вищій освіті??
09 Вересня 2016, 01:41
Камінь систематично натякає, що Хрін і Колб-це одна особа. Але, на мою думку, він дещо помиляється, бо лінується глянути в Інтернеті, що Колб у Білій Церкві, а не в Києві, також не бачить, що Хрін таки старший віком за Колба і ще забуває бачити безпомилкові тексти Хріна. Тому, пане Каменю, Хріну вже більше 65 років і він не Колб.
09 Вересня 2016, 12:35
Про мої 65 і більше мовою оригіналу: -Три еврея беседуют.<br/>- Мне уже шестьдесят лет, но я всё ещё могу выполнять свои супружеские обязанности два три раза в неделю, - говорит первый и трижды стучит по дереву.<br/>- А мне шестьдесят пять, - говорит второй, - но примерно раз в неделю я ещё могу иметь это удовольствие! - и тоже трижды стучит по дереву.<br/>Рабинович, которому уже стукнуло семьдесят, вздыхает и говорит:<br/>- Постучать по дереву я тоже могу...
09 Вересня 2016, 17:49
Файний анекдот. &quot;Стучать по дереву&quot;, &quot;кто в лавке&quot;тощо -це типові ознаки.
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024