Гута Боровенська: неповнолітні крали ліс

08 Вересня 2016, 10:27
3466

Працівники групи оперативного реагування державного підприємства «Камінь-Каширське лісове господарство» під час рейду Великообзирського лісництва поблизу села Гута-Боровненська помітили двох підозрілих осіб, які «господарювали» в лісі.

Застосування дворучної пилки, з допомогою якої вони зрізали два дерева породи сосна, прямо вказувало на факт правопорушення, - повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Оскільки лісопорушники були надто юними та категорично відмовлялися називати свої прізвища, лісоохоронці викликали слідчо-оперативну групу районного відділу Нацполіції.

Як виявилося під час перевірки, непрохані гості й справді були неповнолітніми. До того ж не так давно хлопці уже притягувалися до адміністративної відповідальності за ті ж дії.

Відомо, що правоохоронці наразі продовжують слідчу роботу. У лісопорушників вилучено мотоцикл, яким вони прибули до лісу, пилку та деревину. А розмір заподіяної ними шкоди цього разу становить близько 10 тисяч гривень.

Коментарі
08 Вересня 2016, 13:47
Ну от і були схоплені нарешті невловимі злочинці.Це вони з безшумною двохручкою вирізали весь ліс району,забезпечуючи безперебійною роботою всі 280 пилорам району.Безстрашні охоронці лісу нарешті,знешкодили цю небезпечну і особливо зухвалу банду.Злочинців знешкодили завдяки новому пристрою,який чутливий до вібрації металевої пилки.Слава охоронцям лісу,ганьба крадіям з примітивним інструментом.
09 Вересня 2016, 02:36
Не хотылось писати АЛЕ слава КПСС ( колись писалось на заборы лысгоспу) спеціально на російській клавіатурі
09 Вересня 2016, 18:00
Підвищити Чиха до бригадного генерала за успішну спецоперацію по знешкодженню організованої злочинної групи з лучковими пилками. А 280 стрічкових пилорам, знаходяться у дворі полійцейського відділку, як за совка самогонні апарати та саморобні мінітрактори і мотоблоки.
Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024