На Камінь-Каширщині вручать відзнаку досліднику історії

28 Лютого 2019, 09:00
На Волині вручать відзнаку досліднику історії 2234
На Волині вручать відзнаку досліднику історії

Камінь-Каширська районна рада вирішила нагородити дослідника історії Сергія Уса.

Інформує прес-служба Камінь-Каширської РДА. 

Рішення озвучили на сесії районної ради 27 лютого. Так, лауреат премії районної ради ім. В. М. Кмецинського, член Національної спілки краєзнавців України Сергій Ус отримає Диплом. Науковець удостоєний цієї нагороди за особистий внесок у дослідження історії Камінь-Каширщини протягом декількох років.

Також під час засідання представницького органу краю порушено клопотання про присвоєння почесного звання «Заслужений працівник сфери послуг» Тетяні Єфімовій. Вона є головою правління Камінь-Каширської районної спілки споживчих товариств.

Читайте також: Камінь-каширський дослідник історії презентував свою книгу в Маневичах

Коментарі
28 Лютого 2019, 12:23
Перед тим як вручати то слід напочатку зачитувати анонс їхніх заслуг, а не тільки з голосу, шановні оскільки про що там вислідив УС то ще невідомо, а професор Давидюк залишився без усіляких почестей який востократ зробив більше ніж Ваший цей УС. До речі навіть до сьогодні центральна бібліотека не зуміла презентували його книгу &quot;Зачароване Полісся&quot; яке дійсно є історичною з огляду на те, що дійсно піднімає цілий пласт історії для Нас. Потім чи знає &quot;досліник&quot; Ус про те, що на Любешівщині село Люб&quot;язь було спалено польськими партизанами то він не писав би не однозначних висновків про зародження ОУН -УПА. Я вважаю що так званому досліднику історії ця премія є незаслуженою оскільки він мало написав про Наш край в контексті історичної правди та її суперечностей:<br/><br/>Дещо із історії села Любязь Любешівського району, тільки факти:<br/>11.2 – 15.22<br/>ШИФРОВКА вх. № 1946<br/>в отдел 11 февраля 1944 г. 17 час. 00 мин.<br/>11 февраля 20 час. 00 мин.<br/>01<br/>тт. ХРУЩЁВУ, СТРОКАЧ<br/>21 ноября 1943 г. партизаны польского отряда КОСТЮШКО, входящего в бригаду ШУБИТИДЗЕ Пинского соединения, сожгли партизанское село ЛЮБЯЗЬ, Любашевского района, Волынской области, в количестве 250 хозяйств. Обстоятельства следующие:<br/>В ноябре 4 разведчика в пьяном виде двигались на разведку в с.ЛЮБЯЗЬ. По дороге их крестьяне предупредили, что в село прибыли националисты. Они, не обращая внимания, двинулись в село, в результате были убиты националистами. Командование в отместку решило уничтожить все село, что и сделали.<br/>Считаем, что это провокация, направленная на разжигание национальной розни между нами и поляками.<br/>Командование бригады и Пинского соединения никаких выводов не сделало, провокаторы не наказаны.<br/>Этот отряд создан в августе 1943 г. из активных немецких служак.<br/>11.2.44 г. ФЕДОРОВ, ДРУЖИНИН.<br/>В 2160
28 Лютого 2019, 12:49
Єфімова спаплюжила площу Культури в центрі. Оце іі найбільша &quot;заслуга&quot;
28 Лютого 2019, 14:48
Той генделик під назвою Камінь. Центральний, тобто за тим генделиком мав би належати місту і в тому місці мала стояти Міська ратуша яка за своїм призначенням давала б місту більше користі ніїж триповерхова споруда панів гноянців. Тому пані Єфімова мала у принципі напочатку порадитися з батьками міста ніж продавати те дорогоцінне місце під казна що. Оце усі заслуги пані Єфімової. Потім реконструкція &quot;Каштану&quot; і наступна назва типу ньоюйорк та таке інше зовсім невписується в розуміння місцевого розвитку оскільки шановні де Нью-йорк, а де МИ тому слід все-таки бути скромним у Наших прагненнях змінитися.
28 Лютого 2019, 18:27
Отож -бо й воно! Вона ні з ким не радиться, ніби це її вотчина.
28 Лютого 2019, 23:36
Хто така Єфімова та, який зв'язок з Гноянцем? Культура вживання алкоголю на теренах Полісся відома декілька століть, тому всі Гноянці дуже мудрі люди, бо качають ресурси поліщуків, опираючись на знання давньої культури пиття, радянську культуру пиття та пострадянську. Так можна жити безбідно до старості.
28 Лютого 2019, 23:42
А до чого тут Єфімова? Якщо й вона продала &quot;дорогоцінне місце&quot;, то ж , мабуть, є якийсь нещасний архітектор району /міста, без підпису котрого нічого у місті не будується. План будівництва погоджується не в одній конторі і не у одного чиновника. Чи так, аби ляпнути батогом по воді?
01 Березня 2019, 14:18
Тож відзнаки заслуговують і ці шановні чи “ нещасні” посадовці?!Тут все вочевидь “Погоджено”!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024