Камінь-каширські старшокласники пройшли профдіагностичне тестування

01 Березня 2019, 18:00
Камінь-каширські старшокласники пройшли профдіагностичне тестування 3072
Камінь-каширські старшокласники пройшли профдіагностичне тестування

Для учнів загальноосвітніх навчальних закладів провели захід за участю працівників Камінь-Каширської філії Волинського обласного центру зайнятості.

Повідомляють в установі на своїй сторінці у Facebook.

Зустріч координували профорієнтаторка Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяна Стоцька та соціальний педагог міжшкільного навчально-виробничого комбінату Ірина Карпік. Захід покликаний мотивувати учнівську молодь до вибору актуальних професій на ринку праці, формувати реальний погляду на вибір професії. 

Зокрема, фахівець ознайомила з «барометром професій», класифікацією та формулою правильного вибору професій «Хочу-Можу-Треба», основними помилками та кроками до зваженого вибору професії, ключовими навичками, які будуть актуальні у найближчі 5-10 років. Профорієнтатор наголосила на важливості правильного вибору професії і майбутньої трудової діяльності, адже від цього залежить добробут, гідне та щасливе життя. 

А для виявлення здібностей до певних професій всім охочим запропонували пройти профдіагностичне тестування. Також фахівець наголосила, що для індивідуальної допомоги старшокласники можуть звернутися до Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024