Нуйно: рятувальники навчали громадян правил пожежної безпеки

10 Вересня 2016, 12:35
1708

8 вересня працівники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області провели відпрацювання житлового сектору на території Нуйнівської сільської ради.

Під час відпрацювання рятувальники поінформували громадян про головні причини загорянь у пожежонебезпечний період та пояснили, як запобігти пожежам у побуті та в екосистемах, - повідомляють в Управлінні ДСНС у Волинській області.

Фахівці ДСНС акцентували увагу сільських мешканців на діях у разі виявлення вибухонебезпечних предметів, а також нагадали про заборону спалювання сухої рослинності та післяжнивних залишків.

Особливу увагу рятувальники приділили багатодітним родинам: наголосили батькам на необхідності прививати дітям культуру безпечної поведінки змалку, пояснити, що сірники, запальнички та інші джерела відкритого вогню – не іграшки.

У процесі профілактичної роботи були охоплені також особи з так званої «групи ризику» - громадяни, які зловживають алкоголем. Вогнеборці не обмежилися інформуванням про основні вимоги безпеки цієї категорії населення, але й провели інструктажі із їхніми сусідами, закликавши не бути байдужими та періодично наглядати за неблагополучними особами.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024