Питання соціального захисту є найбільш актуальними для жителів Камінь-Каширщини

03 Березня 2019, 18:36
1498

Майже половина питань, які жителі району порушують перед РДА, вирішується позитивно.

Про це йшлося на розширеному засіданні колегії РДА, – інформує відділ з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Як розповіла начальник відділу юридичної роботи, взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання і протидії корупції та роботи із зверненнями громадян Валентина Сорочук, протягом 2018 року від мешканців району до РДА надійшло 448 звернень.

«Щодо проблематики всіх звернень, то їх розподіл пройшов наступним чином:

  • питання соціального захисту (щодо сприяння у призначенні державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, надання пільг на житлово-комунальні послуги, надання матеріальної допомоги) становлять 49 %;
  • питання захисту прав дітей (про надання дозволу на приватизацію земельної ділянки чи житлового будинку правом користування яким мають неповнолітні (малолітні) діти) – 16 %;
  • питання аграрної політики та земельних відносин (затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою) – 9 %», – зазначила керівник відділу.

За словами Валентини Володимирівни, з усіх питань, які порушувалися у зверненнях громадянами, 189 вирішено позитивно, 244 – надано роз’яснення і 15 – відмовлено у задоволенні.

«Звернення громадян розглядаються відповідно до вимог чинного законодавства, а тому не завжди можуть бути вирішені на користь заявника», – резюмувала Валентина Сорочук.

 

Коментарі
03 Березня 2019, 23:37
Пропоную закрити райдержадміністрації, а кошти направити на соціальний захист
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром