7 березня: події, дати, іменини

07 Березня 2019, 08:00
2570

Вітаємо вас, дорогі читачі!

Сьогодні четвер, 7 березня.

Іменини святкують: Варвара, Єлизавета, Ірина, Парасковія, Філіп, Павло, Федір, Сергій, Микола, Степан, Андрій, Михайло, Афанасій, Йосип, Віктор, Іван, Володимир.

Православна церква вшановує пам'ять святих мучеників Маврикія і 70 воїнів: Фотина, Феодора, Пилипа та інших й згадує у молитвах Знайдення мощей мучеників, що в Євгенії. Триває третій тиждень (седмиця) Великого посту, Хрестопоклонна неділя.

Народний прогноз погоди: 7 березня відзначається день пам'яті преподобного Мойсея Білозерскього, Маврикія. На Маврикія приходиться самий ранній приліт граків, прилітають перші шпаки, а це вказує на ранню весну. У цей день можна почути самий ранній спів польового жайворонка. У давнину помітили, що прохолодний день 7 березня вказує на те, що літо скоріш за все буде дощовим

Цитата дня: «Немає нічого страшнішого за необмежену владу в руках обмеженої людини» Василь Симоненко


Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром