Які об‘єкти Камінь-Каширського району фінансуватиме Державний фонд регіонального розвитку

09 Березня 2019, 12:35
2687

На засіданні регіональної комісії розглянули проекти, що може фінансувати ДФРР. Серед них і об‘єкти Камінь-Каширського району.

Про це повідомляє відділ інформаційної політики Волинської ОДА.

Для Волині у 2019 році з Державного фонду регіонального розвитку передбачено 235,5 мільйона гривень, з яких загальний фонд складає 204,8 мільйона, спеціальний – 30,7 мільйона. Нещодавно у стінах Волинської ОДА за участі голови облдержадміністрації Олександра Савченка відбулося засідання регіональної комісії.

Саме тоді розглянули результати оцінювання проектів та погодили попередній перелік об’єктів, що можуть фінансуватися у 2019 році за кошти ДФРР, аби подати його Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України.

 Усі програми проходять конкурсний відбір на сайті Мінрегіону. Для цього кожен член регіональної комісії заходив на сайт та голосував за той чи інший об’єкт.

Слід зауважити, що цьогоріч в Мінрегіоні в пріоритеті ті проекти, які є перехідними і ті, що вдасться завершити у 2019 році.

Як повідомила заступниця директора департаменту, начальниця управління стратегічного планування, маркетингу та бізнес-клімату Вероніка Бальбуза, оцінювання інвестиційних проектів здійснювали 16 членів комісії та проводилося воно виключно на онлайн-платформі. Усього до уваги було представлено 123 проекти за сімома напрямками.

Зокрема, Камінь-Каширський район представлений у напрямку «Людський капітал», де загалом оцінювався 61 проект. 

Найвищі оцінки отримали лише 4, які комісія й включила до узагальненого переліку. Серед них – «Нове будівництво загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів с.Стобихівка Камінь-Каширського району Волинської області».

У напрямку «Енергозбереження державних і комунальних навчальних та медичних закладів» комісія сформувала узагальнений перелік, що буде надісланий Мінрегіону. До списку потрапило 11 нових, 10 резервних та 17 перехідних проектів. Слід зауважити, що остаточне рішення, які ж саме фінансуватимуть за кошти ДФРР, - прийматиме Мінрегіон.

Тож, серед перехідних об‘єктів включено і будівництво школи І-ІІІ ступенів в селі Осівці Камінь-Каширського району (коригування).

Коментарі
09 Березня 2019, 16:04
Збираються на Осівецьку школу встановлювати сонячні панелі чи не збираються.
10 Березня 2019, 16:54
(камінь) Ти вже сам з собою говориш.???
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром