Діти Полицівського лісництва взяли участь у районному конкурсі агітбригад

11 Березня 2019, 11:00
Діти Полицівського лісництва взяли участь у районному конкурсі агітбригад 2788
Діти Полицівського лісництва взяли участь у районному конкурсі агітбригад

Вихованці Полицівського шкільного лісництва вперше взяли участь в районному конкурсі екологічних колективів загальноосвітніх шкіл.

Повідомляє прес-служба ДП «Камінь-Каширськагроліс».

Участь у конкурсі взяли учні старших класів (11-17 років). Щороку він покликаний посилити природоохоронну роботу та екологічний рух серед молоді, поширити дитячий досвід розв’язання екологічних проблем.

На розгляд журі діти презентували цікавий виступ під назвою «Екологічна просвіта в дії». Під час цього виступу з допомогою фото та відеоматеріалів вони розповіли про свою щоденну роботу в лісництві, зокрема про практичні заняття на природі, серед лісу, співпрацю з наставниками – працівниками місцевого лісництва та лісгоспу, про участь в різноматних тематичних конкурсах обласного та навіть всеукраїнського рівнів.

Нагадаємо, що Назар Прокопчук, вихованець лісництва, виборов друге місце у всеукраїнському конкурсі з ІТ проектів та кіберспорту серед молоді віком до 18 років. Хлопчик представив власну роботу – ЗD-проект шкільної пам’ятної Алеї на честь земляка, загибилого воїна АТО Сергія Приймака. До слова, ця робота отримала перемогу в конкурсі проектів, організованому Волинським лісоуправлінням. 

У програмі виступу агітбригади учні яскраво відобразили свою любов до лісу, бажання його примножувати й оберігати. Керівники шкільного лісництва Людмила Варчук та Аліна Савчук разом з лісівниками докладають зусиль для того, щоб діти навчалися екологічної науки з великою цікавістю і бажанням. І для цієї мети є усе необхідне, зокрема, й належно облаштований екологічний кабінет. Під час уроків за допомогою сучасного телевізора дітей навчають оригінальних цікавинок, а вони у свою чергу успішно втілюють їх в реальність. 

Як розповідають про себе самі діти, у подальшому вони налаштовані урізноманітнювати свою діяльність в шкільному лісництві. Адже їхнє бажання – стати досвідченішими з питань екологічної тематики краю.

1

1

1

1



1

2

1

1

 

Читайте також: Міський голова відмовляється ініціювати створення Камінь-Каширської ОТГ

Коментарі
13 Березня 2019, 20:57
Гарні світлини.
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром