14 березня: події, дати, іменини

14 Березня 2019, 08:00
2737

Вітаємо вас, дорогі читачі!

Сьогодні четвер, 14 березня.

Іменини святкують: Олександра, Ольга, Ганна, Надія, Антоніна, Євдокія, Дарина, Петро, Олександр, Михайло, Антон, Іван, Веніамін, Василь.

День українського добровольця

У пояснювальній записці до Постанови Верховної Ради України № 4261 «Про встановлення Дня українського добровольця» повідомляється, що саме в цей день - 14 березеня 2014 року на полігоні в Нових Петрівцях вже більше 500 бійців самооборони Майдану (Народного Віче) почали підготовку до участі в боротьбі за суверенітет і територіальну цілісність України.

«З метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету та територіальної цілісності України, сприяння дальшому зміцненню патріотичного духу у суспільстві, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань та на підтримку ініціативи громадськості», - Верховна Рада України постановила - "Установити в Україні День українського добровольця, який відзначати щорічно 14 березня".

Цитата дня: «Те, що нас не вбиває - робить нас сильнішими»

Фрідріх Ніцше


Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром