Вихованці Камінь-Каширського училища пройшли стажування в Естонії

14 Березня 2019, 17:10
Вихованці Камінь-Каширського училища пройшли стажування в Естонії 3012
Вихованці Камінь-Каширського училища пройшли стажування в Естонії

З 3 по 10 березня учні Камінь-Каширського ВПУ, згідно з міжнародною співпрацею Валгаамського центру професійної освіти, вдосконалювали свої знання в Естонії.

Про це повідомляють на сайті Камінь-Каширського ВПУ.

Протягом семи днів вони опановували сучасні прийоми та методики зварювальних технологій: від найпростіших вправ до складних операцій. Кращі учні Камінь-Каширського ВПУ (Романюк Сергій, Решетовський Сергій, Нікітчук Дмитро, Кубара Андрій, Ковч Андрій, Деркач Рувим) удосконалили свої практичні вміння та отримали сертифікати європейського зразка про оволодіння сучасними зварювальними технологіями.

Читайте також: Камінь-Каширське ВПУ підписало договір про міжнародну співпрацю з Естонією

Впродовж перебування в Центрі професійної освіти Валгамаа вихованці училища ознайомилися з особливостями навчального процесу та організації дозвілля естонських колег. Трудові будні наших учнів супроводжувалися активним відпочинком: спортивними змаганнями, цікавими зустрічами, захоплюючими екскурсіями, пізнавальними заходами.

За підсумками поїздки вихованці покращили свої професійні навички, освоїли поняття «європейські цінностті», удосконалили володіння англійською мовою та наблизили заклад до європейського рівня.








 

Коментарі
14 Березня 2019, 19:44
Дуже корисна форма навчання. Хлопаки до старості будуть згадувати цю подію.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024