З нагоди професійного свята в районі вітали рятувальників

17 Вересня 2016, 11:30
1327 Джерело: kamadm.gov.ua

«Запобігти. Врятувати. Допомогти» – гасло, яке відображає нелегкі будні тих, хто щодень дбає про суспільну безпеку.

17 вересня своє професійне свято відзначатимуть рятувальники. У цей день також вшановують ікону Пресвятої Богородиці «Неопалима Купина». Відомо, що чудотворний образ із давніх-давен захищає людей від вогняної стихії та природно-техногенних лих.

Під таким духовним покровом виконують свою нелегку роботу пожежники. Адже кожен їхній тривожний виїзд – це випробування професіоналізму та сили духу. У спеку і мороз, вдень і вночі – вони завжди перші «протягують руку допомоги». Приборкана пожежа, ліквідована надзвичайна ситуація – це врятовані людські життя, збережені матеріальні та культурні цінності. Йдеться на сайті Камінь-Каширської РДА.

Особовий склад на чолі з начальником Камінь-Каширського районного відділу управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Волинській області Андрієм Багнюком, ветерани пожежно-рятувальної служби зібралися сьогодні, 16 вересня, на території ДПРЧ № 8.

Традиційне шикування, рівняння на Прапор, звучання Державного Гімну України – саме так розпочалися урочистості з нагоди Дня рятівника.

Привітати винуватців свята завітали голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, заступник міського голови Микола Шворак.

Настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці, що в м. Камені-Каширському, отець Юрій побажав присутнім Божої допомоги, окропив їх свяченою водою, а також техніку оперативно-рятувальної служби.

Потому в актовій залі відбулися урочисті збори. Начальник районного відділу управління ДСНС України у Волинській області Андрій Багнюк розповів про значимість тієї великої справи, яку виконують рятувальники Камінь-Каширщини, подякував колегам за вірність обов’язку, відвагу та мужність.

В свою чергу, керівники району наголосили на важливій ділянці роботи працівників даної галузі під час гасіння пожеж у природних екосистемах району.

– Спасибі за готовність до захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, запобігання та реагування на них. Бажаю успіхів у житті, особистого щастя вам і вашим родинам та мирного неба усім нам, – зичив голова райдержадміністрації.

У переддень професійного свята посадовці вручили рятувальникам почесні грамоти та подяки.












 

Коментарі
17 Вересня 2016, 15:52
Гарні хлопці, але пора вже радянські фуражки замінити на сучасні, тобто ті, які презентовані були на військовому параді
17 Вересня 2016, 19:28
подаруйте хлопцям фотоапарат
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024