Для мешканців Гуто-Боровенської ОТГ провели навчальний тренінг

27 Березня 2019, 09:00
Для мешканців Гуто-Боровенської ОТГ провели навчальний тренінг 3311
Для мешканців Гуто-Боровенської ОТГ провели навчальний тренінг

На території Гуто-Боровенської об’єднаної громади було навчальний тренінг «Проектний менеджмент для жителів ОТГ», за участю «Волинського інституту підтримки та розвитку громадських ініціатив».

Повідомляє Камінь-Каширська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Під час зустрічі учасники довідалися про основи проектного менеджменту: написання проектної заявки та вимог до цього процесу або як можна отримати грант та де шукати необхідну інформацію про конкурси та гранти. Разом із спікером Петром Лавренюком учасники також обговорювали найбільш актуальні сьогодні теми.

Вони визначили, що для своєї громади злободенні теми є – освіта, спорт, культурата організація дозвілля для молоді. Саме у цих напрямках активні мешканці громади шукають можливості для реалізації тих чи інших інновацій та змін. А здобуті нові знання та навички у сфері проектного менеджменту допоможуть робити це більш професійно, а також допомогти залучити нові джерела для фінансування соціально важливих проектів.

Зокрема, Петро Лавренюк наголосив, що такі тренінги згуртують навколо себе всіх мешканців, командно організують роботу та працюють для вирішення проблем громади.

Читайте також: Скільки домогосподарств району користується житловою субсидією

Коментарі
27 Березня 2019, 13:10
Як напишете так і схавають. У цьому місці немає достатніх умов для того щоб продвигати Проектний менеджмент для жителів ОТГ, це для Них просто немислимо. Добре що хоч розберуться з урядовими приписами, а не ще про якийсь менеджмент. Така справа, навіть у прародитиля цієї ОТГ немає достатніх ресурсів та інколи кадрів про що свідчить оголошення в газеті ніж ще говорити про якись там проектний менеджемент. Найкращий варіант це тоді коли Ви самі для Них напишете, а вони поставлять свої підписи та печатки. Спустіться з небес на землю.
28 Березня 2019, 10:48
В якому місці конкретно це дійство відбувалося?,ОТГ - це 8 сіл! Де про цю подію було повідомлено - коли і як вона буде проходити?
28 Березня 2019, 20:41
Не смішіть з своєю Гутинською ОТГ.<br/>Приїжає жіночка скутером в Полиці, чекає маршрутку, щоб заїхати в Гуту по нещасну довідку.<br/>Де обіцяна дорога через ліс?<br/>В планах на 2090 рік?
01 Квітня 2019, 12:29
Чим щось обговорювати, то потрібно раніше вивчити терміни слів, роботу працівників ОТГ та плани
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024