З 1 квітня розпочинається весняний призов на строкову службу в ЗСУ

28 Березня 2019, 12:19
У Камінь-Каширському районному військкоматі чекають півтори сотні призовників для проходження призовної комісії 5482
У Камінь-Каширському районному військкоматі чекають півтори сотні призовників для проходження призовної комісії

У Камінь-Каширському районному військкоматі чекають півтори сотні призовників для проходження призовної комісії.

Відповідно до Указу Президента України в квітні–червні Камінь-Каширськиий РВК проводитиме заходи щодо призову жителів міста та району на строкову військову службу. А також медичні огляди призовників для визначення їх ступеня придатності до військової служби.

«Жителям району чоловічої статі, яким виповнилося 18 років та старшим, які не досягли 27 річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову службу, необхідно прибути для проходження призовної комісії до військового комісаріату», – зазначає військовий комісар Камінь-Каширського районного військового комісаріату підполковник Сергій Швачко.

Райвійськкомат повідомляє, що якщо з будь-яких обставин повістка не надійшла, громадяни призовного віку забов’язані з’явитися до призовної дільниці в десятиденний строк з дня початку відповідного чергового призову, визначеного Указом Президентом України, що передбачено Законом України «Про військовий обов’язок і військову службу» (стаття 15 пункт 8/2).

Військовослужбовці, які проходять строкову службу, до участі в антитерористичній операції (бойових діях) на сході країни не залучається відповідно до Указу Президента України.

Тож жителі Камінь-Каширщини, які підлягають призову навесні 2019 року, зобов’язані прибути до призовної дільниці, яка знаходиться у Камінь-Каширському РВК за адресою: м. Камінь-Каширський вул. Ковельська 31.

«Із наближенням виборів Президента України дедалі частіше з’являється інформація про начебто вручення повісток призовникам на виборчих дільницях. Наголошую, що під час виборів Президента працівники військкомату не вручатимуть повісток і не проводитимуть інших заходів, пов’язаних з початком призовної компанії на строкову військову службу, тим паче, що це заборонено законом. Адже на виборчих дільницях здійснюється виключно виборчий процес», – наголошує Сергій Швачко.

 

Коментарі
28 Березня 2019, 23:40
Нажаль мені лише 17. Відслужу ще. Та багато моїх старших знайомих намагаються відкосити. Розповідають що це втрачений час. Вони просто сцикуни. І просто виправдовують свою трусість самі перед собою. Кожен чоловік має пройти цю школу а не ховатися від труднощів.
29 Березня 2019, 11:02
Мені теж покищо 18. Але я згідний з тим, що для хлопця відслужити в армії це обов'язкова справа. Мій батько служив, діди служили, і я не буду гіршим. Прийде мій час відслужу обов'язково. А ті хто зараз "косять" дійсно сцикуни. Тільки за столом герої і в пустих балачках. А зробити щось гідне для мужика не можуть.
30 Березня 2019, 01:29
Гідне для мужика?! Це відслужити? Пфф... От досягти чогось... Це вже інше. Втілити свої мрії і бажання, на це дійсно треба мати яйця. Відслужити любий дурак може, там думати майже не треба, тільки робити шо кажуть. І я проти вбивств, а люба армія для цього і створюється - щоб вбивати
30 Березня 2019, 23:56
Кожен нормальний пацик має служити а якщо в тебе ума мало то іди лікуйся ...Щоб знищувати ворожу живу силу має вміти кожен.А фраєрка в центрі корчити то всі майстера .Вічна пам'ять тим хто загинув!Доки кожного неторкнеця той непойме...
02 Квітня 2019, 13:09
Строкова служба навряд чи підготує холоднокровного вбивцю. А от самостійності, розбірливості в людях, існування в колективі, дисциплінованості то семестр те. І для втілення своїх мрій та намірів армія не перешкода. Я відслужив і строкову і надстрокову. Практично в кожній місцевості я можу віднайти армійського товариша до якого я можу звернутись. Служба це своєрідне випробовування юнака на міцність характеру. І мізки вона управляє добре. А вміння користуватися не тільки зброєю, а й засобами зв'язку, засобами розвідки, навігації. Та й взагалі будь які знання за спиною не носити. А для НЕВАЖЛИВОГО хочу сказати, ти просто середньо статистичний боягуз, який навіть у цьому боїться признатися. Та ще строкова служба це дотримання законів за якими суспільство скотиться до первинно- общинного ладу.
17 Квітня 2019, 12:23
АРМІЯ МАЄ БУТИ ЗА КОНТРАКТОМ! Я ЛЮДИНА НАУКИ А НЕ МУШТРИ А ХТОСЬ НАВПАКИ НІЧОГО НЕ ТЯМИТЬ В НАУЦІ. КОЖЕН ПОВИНЕН РОБИТИ ТЕ ЩО ВМІЄ, ДО ЧОГО, ЯК КАЖУТЬ "РУКИ ВИРОСЛИ".
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024