Рятувальники закликають дотримуватися правил пожежної безпеки на виборчих дільницях. ПАМ'ЯТКА

29 Березня 2019, 15:50
4287

З 25 березня органи управління і сили ДСНС переведені на посилений режим несення служби.

Зроблено це з метою підвищення готовності органів та підрозділів ДСНС до дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій, а також організації заходів
щодо забезпечення пожежної та техногенної безпеки на об'єктах, задіяних до проведення 31 березня виборів президента України, – інформує Камінь-Каширський РВ УДСНС України у Волинській області.

Протягом останнього тижня перед виборами рятувальники організовують цілодобове чергування для моніторингу ситуації щодо надзвичайних ситуацій.

На території Камінь-Каширського району налічується 62 виборчі дільниці, які попередньо були обстежені місцевими рятувальниками.
З керівниками цих об’єктів та головами дільничних виборчих комісій працівниками служби порятунку проведено протипожежні інструктажі, та вручено листи та пам’ятки з правил пожежної безпеки.

З метою дотримання пожежної безпеки під час проведення виборів працівники Камінь-Каширського районного відділу Управління ДСНС України у Волинській області закликають керівників об’єктів, де будуть проводитися вибори, голів ДВК та громадян дотримуватися правил пожежної безпеки на виборчих дільницях.

У разі виявлення пожежі (ознак горіння) громадяни зобов’язані:

  • негайно повідомити пожежно-рятувальну службу за телефоном 101, вказавши точну адресу закладу, місце виникнення пожежі, обстановку на пожежі, а також повідомити своє прізвище;
  • вжити заходів до евакуації людей, гасіння пожежі та збереження матеріальних цінностей;
  • за необхідності викликати інші екстрені служби.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024