Як освітяни району приймали вітання

02 Жовтня 2016, 20:35
1590

Щорічно у першу неділю жовтня відзначається День працівників освіти. Напередодні цього свята в районі відбулися урочистості. 28 вересня, в актовій залі НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія № 2» м. Каменя-Каширського панувала приємна, дружня атмосфера. Адже даний захід зібрав навколо себе освітянську родину Камінь-Каширщини.       

Привітали сівачів доброго, розумного, вічного зі святом та подякували їм за самовіддану, подвижницьку працю голова районної державної адміністрації Валерій Дунайчук, голова районної ради Віктор Сус, а також начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась, голова районного комітету Профспілки працівників освіти і науки Людмила Кузьмич, - розповідають на сайті РДА.

Слова привітань підкріпили традиційним нагородженням. Грамоти і подяки вручили працівникам галузі освіти.

Зокрема, очільники району вручили сертифікати на отримання премій Камінь-Каширської районної державної адміністрації та Камінь-Каширської районної ради директору, вчителю української мови та літератури НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-ліцей № 1 імені Євгена Шабліовського» м. Каменя-Каширського Людмилі Тішковій та вчителю математики НВК «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія № 2» м. Каменя-Каширського Надії Мушці. Лауреатами премій вони стали за особистий внесок у розвиток галузі освіти, високу професійну майстерність, сучасний підхід до навчання і виховання підростаючого покоління, за багаторічну сумлінну працю та активну громадську позицію.







 

Коментарі
03 Жовтня 2016, 20:32
Який жах. Невже цей текст писали освітяни?! Починаючи із заголовка (який ні про що) і не закінчуючи реченнями на кшалт: "Слова привітань підкріпили традиційним нагородженням". Тобто, нагороджували не за те, щоб якось відзначити чи заохотити. А просто традиція така. Привітали як-небудь, заодно і нагородили кого-небудь. Не розумію. Совок імплантують на рівні ВУЗу?
04 Жовтня 2016, 10:40
Це писали журналісти цього сайту.Власник цього сайту -Корсак.Всі питання щодо таких &quot;кадрів&quot; - до нього.<br/>А щодо цього освітянського &quot;нагородження&quot; - це якраз і є &quot;совок&quot; в рафінованому вигляді.Причому нагороджували один одного : &quot;Ти - мене, а я - тебе&quot;)
04 Жовтня 2016, 14:10
Та нормальний текст, він відповідає духу і традиції, яка панує у освітянському середовищі та владних коридорах недореформованої держави. Ці традиції сформовані не сьогодні, вони, скоріше за все, задовільняють основну масу освітян, бо так всі звикли. Тому й формулювання тексту на сайті відповідні: &quot;Привітали сівачів доброго, розумного, вічного зі святом та подякували їм за самовіддану, подвижницьку працю...&quot;. Це кліше про сівачів успішно працює вже не одне десятиліття і, якщо бути неупередженим, схоже до мінеральної води, яка ані шкодить, ані лікує, якщо нею не зловживати.)) Та й титульне фото з Людмилою Кузьмич у центрі дуже вдало захопило в об'єктив реалії сучасного життя. На ньому, мабуть випадково чи завдяки таланту фотографа, в об'єктив потрапило щонайменше 5 бувших працівників, як одна баба писала &quot;райісполкому партії&quot; та один сучасний опозиціонер Богдан Козік. От, виходячи з цього ситуативного фото та кількісних характеристик, й робіть висновок - хто і що перемагає у сьогоднішньому суспільно-політичному й освітньому житті району. А якщо до цього додати, що очільником районної освіти, є той хто стримував за руку під час голосування депутата райради при оцінці дій влади Януковича під час Революції гідності, якщо я не помиляюся, одну з нагороджених на цій зустрічі освітянок, то прогнозувати темпи оновлення в освітянському середовищі зовсім не складно. Такий собі гібридний мікс освітньо-керівного нафталіну і тоненького струменя свіжого повітря через вузько відчинену кватирку у затхлій освітній кімнаті. Можливо, воно й не найгірше, бо не всі реформи, як ми тепер спостерігаємо, приносять позитив. Та й результати ЗНО випускників району на обласному фоні в числі кращих, що свідчить про належний якісний потенціал освітянського колективу, простих вчителів у першу чергу. Тому ніякого жаху, як пише кулінарний коментатор, нема, є реальне життя, яке нічим особливим не вирізняється на тлі інших районів, хіба дизайном бланків сертифікатів на отримання премій від районної Ради. Їх дизайн, насиченість кольорів і крикливість легко дадуть можливість виграти гран-прі на конкурсі серед гуцульських писанок чи виробів ручної роботи косівських майстрів з Прикарпаття...
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром