Камінь-Каширський центр зайнятості розпочинає співпрацю з агропідприємтсвом

13 Квітня 2019, 08:40
2090

Нещодавно директор Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Лілія Дзямко зустрілась з директором Товариства з обмеженою відповідальністю «Блюбері» Віталієм Озимуком. Зустріч відбулася в рамках реалізації агропроекту «Територія майстерності».

На ній обговорили укомплектування штату працівників, шляхи вирішення кадрових проблем за сприяння служби зайнятості. Адже товариство займається вирощуванням ягід, горіхів, інших плодових дерев і чагарників.

Лілія Дзямко наголосила про пріоритетний вид діяльності даного підприємства. А також про можливість надання компенсації витрат роботодавця у розмірі єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування за кожну особу, яка працевлаштована на новостворене робоче місце за направленням служби зайнятості та компенсування основної, додаткової заробітної плати і суми єдиного внеску, нарахованого на ці
виплати. Звісно, якщо забезпечили роботою людей, які вимушено стали переселенцями із тимчасово окупованих територій України та районів проведення антитерористичної операції. Обговорювали також працевлаштування на тимчасові роботи, безпосереднє стажування на виробництві з гарантійним працевлаштуванням.

Особливу увагу було приділено навчанню в Центрах професійно-технічної освіти Державної служби зайнятості та запропоновано професійну підготовку,
перепідготовку та підвищення кваліфікації безробітних з метою підвищення їх конкурентоспроможності на ринку праці, працевлаштування за фахом.

Віталій Володимирович повідомив, що основний етап роботи планується на травень місяць цього року. Послуги, які були запропоновані директором Камінь – Каширської філії зацікавили керівника даного підприємства.

Отож, він готовий до співпраці зі службою зайнятості щоб будувати краще майбутнє нашого району разом.

Коментарі
14 Квітня 2019, 01:00
Якщо так званий директор не може найняти працівників на місці його виробничої діяльності то сто відсотків таке виробництво не є вдалим для працівника, оскільки його ігнорують передусім місцеі кадри для яких не треба оплачувати ні харчування, ні готель чи інші належні для відпочинку "предмети".
15 Квітня 2019, 10:54
Каминь каширський цент занятости э для затикання дирок <br/>Колись вони шукали роботи и находили<br/>А на даний час затикачка.......
15 Квітня 2019, 11:53
Склади список організацій та підприємців та обійди його. І на холєру тобі той центр?
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024