Поранений під Слов'янськом, врятований у Франції учасник АТО Анатолій Устимюк одружився

05 Жовтня 2016, 14:37
2497

Минулих вихідних одружився десантник із Раків Ліса, учасник антитерористичної операції, який два роки тому отримав тяжке поранення на сході України, Анатолій Устимюк.

Про цю щасливу подію у родині Устимюків на своїй сторінці у Фейсбук опублікувала Наталія Попова.

«Одружується Толя Устимюк- наш Герой-десантник 80 ОМБР, і Катруся Фіц- прекрасна і вірна волиняночка! Розділити щастя з молодими та іх сім'єю прийшли понад 250 рідних та близьких людей.

Таїнство вінчання, урочиста церемонія розпису, щирі вітальні слова гостей і подарунки. Нагадаю, що Толя отримав квартиру в Луцьку від держави як Герой АТО, тож в подарунки були тематичні-гості допомогли облаштувати нове гніздечко молодят))! Наплакались всі- і від щастя, і від сумних спогадів», - йдеться у дописі.

Зауважимо, що Анатолій Устимюк — молодший сержант Збройних сил України, десантник 80-ї Львівської окремої аеромобільної бригади (мінометна батарея). У зону АТО він потрапив у квітні 2014-го року, а 27 червня отримав тяжке поранення під час нападу терористів у Слов’янську. Було перебито артерію тож виникла велика небезпека ампутації ноги. Завдяки зібраним волонтерами коштів хлопця відправили на лікування у Францію, де його успішно прооперували.

До речі, 2 серпня 2014 року за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі Анатолій Устимюк нагороджений орденом «За мужність» III ступеня.

А у  липні 2016 року йому, як учаснику антитерористичної операції, який внаслідок поранення отримав інвалідність ІІ групи, вручили ключі від квартири у новобудові у Луцьку.

«Мама Наталя і тато Ростислав просять ще раз подякувати всім людям з усіх куточків світу, хто в 2014 році долучився до спасіння Толіка після важкого поранення. "Я дуже вдячна всім, хто розділив з нами біду… Щиро прошу розділити з моєю сім'єю і це свято!"- були першими словами пані Наталі. Тож, передаю уклін і привіт перш за все OliaChuikoAnnaGvozdiarНаталья ЮсуповаНаталья Воронкова,Ирина СолошенкоInnaTkachovaYulianaLytvynenkoLiudmylaPopenko,DmytroAtamanyukAnnaZharova,MarinaNedogibchenkoYakymchukUlyana і всім-всім , хто допомагав Толі у київському шпиталі, в організації відправки до Франціі на лікування та операцію, тим людям, які в Парижі змогли прийняти як рідних, тим, хто допоміг зібрати кошти... Всім, хто допомагає і сьогодні з реабілітацією і навчанням... Щастя вам, здоров'я і миру - від сім’ї Устимюків та від мене особисто!», - пише Наталія Попова.




 

Коментарі
05 Жовтня 2016, 21:59
Файна пара
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024