На Камінь-Каширщині зареєстровано двохсотий актовий запис про народження

17 Квітня 2019, 18:04
2246

У пологовому відділенні Камінь-Каширської ЦРЛ складено двохсотий актовий запис про народження дитини. 

17 квітня начальниця Камінь-Каширського РВ ДРАЦС Ірина Чоп урочисто вручила свідоцтво про народження новоспеченим батькам. Хлопчик народився 15 квітня в сім’ї Лесиків та є першою дитиною молодої сім’ї. 

Вручення свідоцтва відбувалося у рамках пілотного проекту «Видача свідоцтв про народження дитини у пологовому будинку» , який є дуже зручним для батьків. Адже молодим сім'ям і так вистачає післяпологових клопотів. Основне – вчасно визначитися з ім’ям для малечі.

Головна мета запровадження даного проекту – зробити маленький внесок для комфорту жінок, реалізація сервісів Міністерства юстиції України та створення сприятливих умов, спрямованих на спрощення доступу громадян до адміністративних послуг щодо державної реєстрації народження та проживання. 

В цілому за І квартал 2019 року Камінь-Каширським РВ ДРАЦС було складено 166 актів про народження, з них 160 зареєстровано в пологовому відділенні. 

Також увагу батьків акцентують на проекті МінЮсту «Відповідальне батьківство» та вручають пам’ятки «Відповідальним батькам - урядова підтримка!».



 

 

Коментар
28/04/2024 Субота
27.04.2024
26.04.2024