Фахівці Камінь-Каширського бюро правової допомоги консультували жителів села Воєгоща

07 Жовтня 2016, 20:11
4711

У четвер, 6 жовтня, працівники Камінь-Каширського бюро правової допомоги  здійснили виїзний прийом у селі Воєгоща.

Жителі села радо зустріли таку ініціативу, зазначаючи, що давно чекали на створення такої установи, де можна буде отримати безкоштовну консультацію.

А зверталися люди з питаннями, зокрема, про порядок нарахування субсидій, приватизації земельної ділянки та реєстрації шлюбу іноземців, які проживають в Україні.




 

Щоб максимально ефективно використати свій час та ознайомити населення з діяльністю бюро правової допомоги, його представники завітали до місцевих відділення Укрпошти, бібліотеки та школи. Повідомили громадянам інформацію про основні завдання бюро. А найважливішими серед них є: забезпечення доступу до вторинної правової допомоги,  надання безоплатної первинної правової допомоги – правової інформації та консультацій, надання безоплатної вторинної правової допомоги.  Проінформували присутніх про те,  які правові послуги включає безоплатна первинна та вторинна правова допомога, хто є суб'єктом права на безоплатну вторинну правову допомогу, який порядок звернення за наданням безоплатної вторинної правової допомоги.


 

Поряд з цим заступник начальника відділу Камінь-Каширського бюро правової допомоги Інна Бондар та голова сільської ради Наталія Ковальчук  домовилися про створення дистанційної точки доступу до правової допомоги шляхом відео-конференцій.

 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024