Спланували, як відзначатимуть День захисника України

08 Жовтня 2016, 11:40
1697

У райдержадміністрації обговорили план заходів щодо відзначення в районі Дня захисника України.

З цього приводу відбулася робоча нарада за участю голови райдержадміністрації Валерія Дунайчука та заступника голови районної державної адміністрації Інни Бігун. На ній були присутні також заступник голови районної ради Сергій Дмитрук, заступник міського голови Микола Шворак, начальник відділу освіти райдержадміністрації Віктор Пась, начальник відділу культури райдержадміністрації Євгенія Сидорчук, начальник відділу у справах молоді та спорту райдержадміністрації Володимир Сінчук, депутат районної ради Юрій Лук’янчук, начальник районного відділу управління ДСНС України у Волинській області Андрій Багнюк, інспектор Камінь-Каширського відділу поліції Валентина Коширець.

Тож спільно визначилися, що всі заходи будуть проходити безпосередньо 14 жовтня, у день свята Покрови Пресвятої Богородиці, водночас у День Українського козацтва та 74-ї річниці утворення Української повстанської армії.

Отож розпочнуться вони із легкоатлетичного пробігу від озера Озюрко до пам’ятного знаку борцям за волю України (реєстрація учасників о 8 год. біля райдержадміністрації).

Потому об 11 год. біля пам’ятного знаку борцям за волю України відбудуться урочисті збори з нагоди вшанування захисників України різних поколінь. У рамках урочистостей пройде церемонія покладання квітів до пам’ятних місць, пов’язаних із подіями Другої світової війни та новітньої історії України.

Окрім того, настоятель Свято-Миколаївського храму, декан Камінь-Каширського району протоієрей Володимир Мицько проведе молитву за мир в Україні та її захисників.

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром