Житель Каменя-Каширського отримав відзнаки батальйону «Донбас»

09 Жовтня 2016, 21:25
4481

Учасника бойових дій на Сході України Богдана Пташника, який воював у лавах батальйону «Донбас» і був поранений, нагородили медаллю та нагрудним знаком.

Сьогодні, 9 жовтня, заступник командира батальйону «Донбас» за позивним «Росомаха» вручив нагороди Богдану Пташнику  у Камінь-Каширському районному краєзнавчому музеї.

Так, наш земляк отримав медаль батальйону «Донбас» «За відвагу» та срібний нагрудний знак «Бойовий орел БСП Донбас»





 

Коментарі
10 Жовтня 2016, 01:49
Вітаю, Богдане! Вдячний тобі за патріотизм, мужність, гідність у часи Революції, у період розгортання бойових дій на Донбасі та жагу до життя, яка допомогла тобі вижити після поранення. Символічно, що нагородження пройшло у стінах краєзнавчого музею, де буде зберігатися пам'ять про цю непросту сторінку в історії України. Ти її пишеш своєю кров'ю і потом, так як вмієш, як розумієш та в міру своїх сил. Окрема дяка за "Вісті Каменя", які розворушили район і місто, були майданчиком зіткнення думок і пристрастей, вони не всім подобались, але їх висловлювали наші люди. Було б добре, аби Вісті колись відродилися у тій чи іншій іпостатсі. Знаю, що твої вчинки не всім до душі, особливо чиновникам, але інакше й бути не могло. Не всім, можливо і тобі, подобалися часи знаменного Віче у Камені, коли ви з "Правим сектором", мяко кажучи, ворушили місцевих чиновників. Мені це також, признаюся, було неприємно дивитися, оскільки була зачеплена гідність відомих людей району і міста. Чи справедливо постраждала їх гідність, вони самі краще знають за нас, бо тільки вони достеменно знають свої гріхи, а люди лишень здогадуються. Думаю нині вони дякують Богу, що обійшлося тільки тією ганьбою, звичайно що неприємною. Але ми всі тішилися, коли людський гнів, що переповнював душі українців несправедливістю, виливався на чужі площі, ганьбив незнайомих нам чиновників, бо всі знали - заслужено. Знаю, що і нині у тебе є багато ворогів з різних часів, з різних сторін барикад, у т.ч. і серед колишніх побратимів. Не я тому суддя, знаю лишень те, що ще не народився той, аби всім вгодив. Бажаю тобі, Богдане, здоров'я, порозуміння, наснаги до боротьби з несправедливістю, поменше кроків, які б кидали тінь на твої беззаперечні заслуги, радості від життя, сім'ї та друзів...
10 Жовтня 2016, 02:02
Цікава людина пан Богдан, харизматична. Я так багато про нього, як пан Хрін не знаю, бо бачив лише 1 раз, але приєднуюся до привітання.
10 Жовтня 2016, 02:53
Вітання. Ти найкращий. Твори на благо людям.
10 Жовтня 2016, 17:37
що в нього на лівому вусі?
10 Жовтня 2016, 18:20
На твоє важливе запитання, що винесене на шпальту повідомляю -плакат червоного кольору на стіні музею ))
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром