28 квітня: події, дати, іменини

28 Квітня 2019, 08:00
3739

Вітаємо вас, дорогі читачі!

Сьогодні неділя, 28 квітня.

Іменини святкують: Анастасія, Василина, Федір, Олександр, Трохим, Андрій, Севастян, Андрій, Лук'ян, Аристарх, Леонід, Кіндрат, Віктор.

Всесвітній день охорони праці

Міжнародна організація праці оголосила 28 квітня Всесвітнім днем охорони праці для того, щоб привернути увагу світової громадськості до масштабів проблеми, а також до того, яким чином створення та просування культури охорони праці може сприяти зниженню щорічної смертності на робочому місці. Вперше він відзначався у 2003 році.

Ідея проведення Всесвітнього дня охорони праці бере початок від Дня пам’яті загиблих працівників, уперше проведеного американськими та канадськими трудящими в 1989 році в пам’ять про працівників, які загинули та отримали травму на виробництві.

У цей день більш ніж в ста країнах світу проводяться заходи, спрямовані на привернення уваги громадськості до невирішених проблем охорони праці.

В Україні цей День отримав назву «День охорони праці» і відзначається згідно до Указу Президента України № 685/2006 від 18 серпня 2006 року щорічно 28 квітня.

Цитата дня: «Доля - це сукупність рішень, які ми приймаємо».

Якщо ви бажаєте привітати своїх рідних вашому серцю людей зі святом, надсилайте нам свої привітання та фото іменинників на нашу електронну адресу [email protected] і ваші близькі отримають гарний сюрприз на нашому сайті від вашого імені!

Коментарі
28 Квітня 2019, 14:59
Сьогодні день трагедії українського народу. Виконання плану ВІСЛА. 28 квітня 1947 року став трагедією для сотень тисяч українців. Пам'ятаєм.<br/> Журналістам камінь.район.уа цікавіше день народження нікому невідомих казкових персонажів уповажнити, ніж висвітлити реальну трагедію народу. Забужани були такий самий український люд, як і донетчани та луганчани. Як швидко ми про них забули. Їм теж дали паспорти Польщі, як Путін дає російські, та розселили тих хто вижив, не більше двох в кожен населений пункт. Декілька сотень тисяч сімей українців за один день зникли з своєї землі, а тут про якісь дні народження згадують. Хоча це в кращих традиціях Радянського Полісся.
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром