Поряд із школою та садочком повен рів сміття

10 Жовтня 2016, 15:17
2382

Жителька Каменя-Каширського, яка щодня водить свою дитину у міський садочок №2, попросила журналістів Район.Камінь-Каширський викласти на сайт ось ці фото.






 

Це – стихійний смітник між НВК №1 Каменя-Каширського та дитячим садочком «Дзвіночок». Назбирався він у рові не за один рік. Але, як зазначає жінка, поки про це вголос не заговориш, ніхто і не помітить, що треба було б прибрати.

– Чомусь багатьом людям байдуже, як виглядає їхнє місто. І далеко не усі намагаються зробити його затишнішим та чистішим. Але ж місто – такий самий дім, як і власний. (Хоча, якщо дивитися, як живе сім’я поряд із цим смітником, то й не дивно: їхнє домашнє господарство в усіх на виду  –  як зоопарк) – зазначила наша читачка, яка не захотіла назватися, –  Хоч якою наполегливою буде робота комунальних служб, із недбальством і безкультур’ям їм не впоратись. Втім сюди їм заглянути варто. Адже рів, забитий непотребом, раніше слугував для стоку води.



 

Коментарі
10 Жовтня 2016, 20:44
Невже балицька цього не бачить?)) де ж її гнєвниє пости у фейсбукові???
10 Жовтня 2016, 21:07
Колись за совка писали: "Чисто не там, де прибирають, а там, де не смітять". А ще був слоган по автобусах (ПАЗиках) з великим НЕ і в два поверхи курити, смітити. Влітку бачив, що там збираються, як молоді, так і підстаркуваті лайдаки та розпивають пиво або горілку, залишивши після себе купи сміття. Це одне з джерел сміття, а інші треба дослідити.
10 Жовтня 2016, 21:49
Балицька передала естафету іншим свідомим громадянам. А Ви Укропе витрачаючи час на писанину, краще пішли і прибрали.
11 Жовтня 2016, 02:33
Завтра направим двірників, якщо буде погода,спробуєм щось прибрати.
11 Жовтня 2016, 19:56
<p>Наскільки я помню, балицька ярая фанатка партії Самопомоч .Головою Самопомочі є львівський мер Садовий ,який про*рав гроші інвесторів, що хотіли построїти сміттєпереробний завод під Львовом..результат - на сміттєзвалищі під Львовом загинули два пожежника, які гасили там пожежу від самозагоряння сміття..Зараз львівське сміття возять по всій Україні. Балицька теж така ?</p>
12 Жовтня 2016, 13:28
Краще б твоя балицька сама взяла мітлу і прибрала , аніж писати про це гнєвниє пости у фейсбукові.. А то заглянула під люк- "ая-яй! совдепія!", поставила на дорозі на асфальті пачку "Прилук" - "ая-яй! совдепія!" А де її громадська організація "Нова еліта нації"? Чи любіма партія самопоміч?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024