Камінь-каширцям розповіли як отримати компенсацію за неякісні послуги салону краси

01 Травня 2019, 11:00
Камінь-каширцям розповіли як отримати компенсацію за невдалу стрижку, поганий манікюр або процедуру яку клієнт не замовляв 1648
Камінь-каширцям розповіли як отримати компенсацію за невдалу стрижку, поганий манікюр або процедуру яку клієнт не замовляв

Камінь-каширцям розповіли як отримати компенсацію за невдалу стрижку, поганий манікюр або процедуру яку клієнт не замовляв.

Іноді результат роботи майстра в салоні краси може не порадувати, а розчарувати, – кажуть в Головному управлінні юстиції Волинської області.

Відповідно до Закону «Про захист прав споживачів», у разі якщо вам надали неякісні послуги, ви маєте право вимагати на вибір: 

  • Безоплатного усунення недоліків 
  • Зменшення ціни послуги, що надається
  • Виправлення завданих недоліків та повернення до попереднього стану, якщо це можливо.

 Якщо ви незадоволені послугами салону краси, перш за все:

  • Зверніться до адміністрації салону.
  • Повідомте, хто із майстрів надавав послугу та вимагайте повернути кошти чи усунути недоліки. 
  • Якщо адміністрація салону відмовляється усунути недоліки чи повернути гроші - зверніться з письмовою скаргою до територіального підрозділу Держпродспоживслужби. Також можна подати скаргу онлайн на сайті Держпродспоживслужби за посиланням: https://consumer-gov-ua-appeal.ml/
  • Зверніться до суду з вимогою про: безкоштовне усунення недоліків, зниження ціни, безкоштовної повторної процедури або відшкодування компенсації за надану неякісну послугу.

Перед походом в салон сфотографуйтеся, а після – сфотографуйте результат роботи, щоб було видно недоліки. Доказами можуть бути також свідчення інших клієнтів салону або запис з камер спостереження. Якщо ви не відразу виявили недоліки в роботі майстра, ви можете звернутися в салон і через 2-3 дні. Їх зобов'язані виправити, при чому повинні зробити це безкоштовно. Але в такому разі обов'язкова наявність квитанції про оплату послуг салону.

Коментарі
02 Травня 2019, 02:39
Цікаво,а коли будуть перевіряти сан .норми в салонах,а то аж страшно як ті люди не бояться підхопити інфекцію. Стерилізації нормальної немає в жодному салоні та 99,9% майстрів не знають що воно таке і як потрібно правильно її проводити.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39