На Камінь-Каширщині перед Великоднем трапилося три пожежі

28 Квітня 2019, 20:30
На Камінь-Каширщині перед Великоднем трапилося три пожежі 4522
На Камінь-Каширщині перед Великоднем трапилося три пожежі

У селах Камінь-Каширського району 27 квітня трапилися пожежі.

Так, у передпасхальний день в селі Оленине зайнялися вогнем дві господарські будівлі (дерев'яна та із шлакоблоків), – повідомляє Камінь-Каширський РВ УДСНС України у Волинській області.

Ліквідували пожежу працівники 8 державної пожежно-рятувальної частини міста Каменя-Каширського та місцевої пожежної охорони сіл Боровне та Гута-Боровенська. 

Ймовірна попередня причина пожежі – коротке замикання електромережі.

«Приємно відмітити те, що пожежний рятувальник 13-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Маневичі Віктор Сидорук, який проживає в селі Оленине, не залишився осторонь та ще до прибуття рятувальників з районного центру, долучився до першочергових дій щодо гасіння пожежі разом з місцевими пожежними командами, вибравши правильний необхідний вирішальний напрямок оперативних дій. За допомогою цього не допущено розповсюдження вогню на інші сусідні будівлі», – говорять рятувальники.



У той же день, 27 квітня, до служби порятунку надійшло повідомлення, що у селі Мельники-Мостище Камінь-Каширського району горять два господарські стіжки сіна. Трапилася вона, ймовірно, через необережне поводження з вогнем.



 

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024