Лісівники Камінь-Каширшини привітали сім‘ї загиблих героїв

29 Квітня 2019, 18:55
1976

Кожне державне лісогосподарське підприємство області на заклик начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка взяло шефство над певною сім’єю чи родиною, будинком для престарілих чи сиротинцем, садочком чи школою, – інформує прес-служба Волинського ОУЛМГ.

Напередодні Світлого Христового Воскресіння – вже за доброю традицією – працівники лісгоспів ідуть до них із гостинцями та продуктовими наборами.

З нагоди Великодня ДП «Прибузьке лісове господарство» подарувало школі-інтернату «Центр освіти» у селище Головно парту-стіл, а дітям вручило солодощі.

Головненська школа-інтернат
Головненська школа-інтернат

До свого підшефного 9 класу у цю ж, Головненську школу-інтернат, завітали й лісівники ДП «Любомльське ЛГ» на чолі з директором Володимиром Туревичем. Звісно, привезли дітям солодощі, за що ті дали слово шефам добре вчитися та шанувати Природу.

Відвідали любомльські лісівники також сім’ю свого колишнього працівника Анатолія Федчишина, який загинув у зоні АТО. Дружину та доньок привітали із святом Воскресіння Христового, вручили великодній кошичок, наповнений гостинцями.

1
Донька загиблого Анатолія Федчишина
Донька загиблого Анатолія Федчишина

Працівники ДП «Любешівське ЛМГ» завітали до підшефної родини Заньків. Лісівники підприємства опікується двома дітьми-сиротами із цієї сім’ї, тож і привезли їм великодні подарунки.

ДП «Горохівське ЛМГ» привітало учнів шкільних лісництв. Помічник лісничого Берестечківського лісництва Віталій Бондарчук відвідав учнів ЗОШ І-ІІІ ст. м. Берестечко, помічник лісничого Ново-Зборишівського лісництва Ігор Мельничук побував у гостях в учнів ЗОШ І-ІІІ с. с. Борочиче, помічник лісничого Горохівського лісництва Роман Якобчук поспілкувався з учнями та вчителями ЗОШ І-ІІІ ст. с. Підбереззя та ЗОШ І-ІІІ ст. с. Охлопів.

Від імені начальника Волинського ОУЛМГ Олександра Кватирка та директора ДП «Горохівське ЛМГ» Вячеслава Дейнеки вони привітали юннатів та педагогів зі святом Воскресіння, подякували своїм помічникам за допомогу у лісівничих справах та вручили великодні подарунки.

Працівники ДП «СЛАП «Камінь-Каширськагроліс», яке очолює атовець Олександр Грицай, завітали до підшефного садочка №3, провідали сім’ї загиблих на Сході України. Їхні колеги з ДП «Камінь-Каширське ЛГ» привітали зі світлим Воскресінням Христовим та надали допомогу Катерині Склезь – мамі загиблого воїна.

А ось працівники ДП «СЛАП «Любешівагроліс» завітали до Територіального центру обслуговування громадян в с. Бучин Любешівського району. Привезли з собою пасхальні подарунки для цих вразливих людей із непростими долями. Старенькі були надзвичайно розчулені та вдячні, що за них не забувають.

Продуктові набори до Великодніх свят родинам загиблих учасників АТО вручили лісівники Стирного лісництва ДП «СЛАП «Рожищеагроліс».

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39