Помічниця Ірини Констанкевич вручила пасхальні подарунки мешканцям «будинку престарілих»

03 Травня 2019, 15:45
Самотні серця зігріли увагою 2957
Самотні серця зігріли увагою

Помічник народного депутата Ірини Констанкевич Світлана Сидорук напередодні Великодніх свят за дорученням Ірини Мирославівни відвідала мешканців стаціонарного відділення постійного проживання територіального центру соціального обслуговування Камінь-Каширської РДА.

Світлана Макарівна передала від народного депутата щирі вітання зі святами та пасхальні подарунки.

У Камені-Каширському у «будинку престарілих» проживає 18 одиноких з яких більша частина лежачі. Ці люди в силу різних обставин залишилися самотніми. У когось не було дітей, не стало рідних. 83-річний дідусь Михайло 3 роки тому приїхав в Україну із Росії. Там не знати, яка доля його спіткала, але тут він вирішив залишитися попри те, що не мав житла та й з документами були питання. Знайшла прихисток у стаціонарному відділенні і сімейна пара Шахнів. Жінка розповідає, що раніше завжди сама готувала паску.

«Моя пічка вже другий рік на мене ображається, що паски не печу. Тепер ось будемо куштувати смаколики від народного депутата», – каже та дякує.

До речі, подарунки на Великдень від Ірини Констанкеви одиноким людям поважного віку Світлана Сидорук передає щороку.

«Подарована пасочка – це подарована радість. Ці люди не мають можливості самостійно подбати про пасхальну здобу, а тому така ось увага від небайдужих для них надзвичайно важлива», – зауважує Світлана Макарівна.

 

1



Тетяна ПРИХОДЬКО

Коментарі
04 Травня 2019, 18:35
піар на сиротах та немічних, це запатентував ще всім відомий дурисвіт Остап Бендер. Час прходить, а методи шахраїв залишаються. Свєта принесла пару пакетів харчів, а розпишуть як пів Каменя обоготворила. Справжні меценати не випендрюються, а мають честь і достоїнство.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024