У Хотешові обрали кращих шашкістів

06 Травня 2019, 11:05
У Хотешові обрали кращих шашкістів 3069
У Хотешові обрали кращих шашкістів

У селі Хотешів Камінь-Каширського району відбувся Фестиваль з шашок.

Організований він Камінь-Каширським МЦФЗН «Спорт для всіх» спільно з Хотешівською сільською радою, – повідомляє директор центру Сергій Панасюк на своїй сторінці у Facebook.

Зібрав Фестиваль двадцять чотири учасника, шість з яких прибули з міста та сіл району,а решта вісімнадцять – жителі села Хотешів. В цікавих та напружених поєдинках визначались лідери в чотирьох підгрупах.

Найсильнішими шашкістами села Хотешів стали Стеренчук Микола, Придатко Євгеній та Маковецький Володимир.Серед молоді призові місця посіли Придатко Богдан, Свистун Владислав та Маковецький Богдан.

Чільна четвірка серед жінок виглядала так: Панасюк Лілія, Велимчаниця Юлія, Прач Анастасія та Сидорук Тетяна. А головні трофеї Фестивалю завоювали Балик Василь, Савосюк Микола та Павлов Олександр.

«Переможці Фестивалю у підгрупах отримали від Камінь-Каширського МЦФЗН «Спорт для всіх»грамоти та медалі за відповідно зайняті місця, а чільна трійка лідерів була нагороджена грамотами та спортивними статуетками відповідних гатунків», – говорить Сергій Панасюк.

Читайте також: У Камені-Каширському молодик викрав автомобіль










 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024