Юні спортсмени з Камінь-Каширщини відзначилися на обласних змаганнях

16 Жовтня 2016, 16:46
1415

На Волині студенти та школярі взяли участь у Чемпіонаті області з туризму, які відбувались 11 – 13 жовтня на турбазі обласного Центру туризму, спорту та екскурсій «табір Сонячний» поблизу Луцька у селі Гаразджа.

Про це пише Таблоїд Волині.

На урочистому відкритті  понад 150 кращих спортсменів-туристів привітав директор обласного Центру туризму, спорту та екскурсій Леонід Толстіхін: «Ці змагання, які мають формат багатоденних, стануть завершальними в цьому сезоні. Туристи завжди були і є сильними і витривалими, тому, не дивлячись на погодні умови, тут кожен зможе продемонструвати свої вміння та навички і показати рівень спортивно-туристської підготовки», – розповів директор центру.

Згідно із програмою переможці серед юніорів визначались в окремих видах туризму.

Чемпіони з велосипедного туризму визначалися за результатами трьох дистанцій – «Фігурне водіння велосипеду», «Велоралі» та «Велокрос». Кращу майстерність у даному виді продемонстрували школярі ЗОШ І-ІІІ ступеня селища Гірка Полонка Луцького району, ІІ місце у команди Маневицького району і ІІІ місце посіли спортсмени Камінь-Каширського району.

Переможцями з пішохідного туризму стали вихованці Ківерцівської станції юних туристів, які на одне очко випередили юних туристів Луцького району і замкнули трійку лідерів спортсмени Камінь-Каширського району.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром