На Камінь-Каширщині понад два десятки мешканців притягнено до відповідальності за ухилення від призову

07 Травня 2019, 15:40
На Камінь-Каширщині понад два десятки мешканців притягнено до відповідальності за ухилення від призову 4268
На Камінь-Каширщині понад два десятки мешканців притягнено до відповідальності за ухилення від призову

Згідно з визначеними плановими завданнями, до відправки на службу до Збройних Сил України із Камінь-Каширського району підлягає 59 призовників, зокрема на обласний збірний пункт направлено 17.

Про це повідомив військовий комісар Камінь-Каширського районного військового комісаріату Сергій Швачко на апаратній нараді, – інформує прес-служба Камінь-Каширської РДА.

За його словами, законом передбачена адміністративна та кримінальна відповідальність призовника у разі його неприбуття в зазначений час і місце після отримання повістки або неповідомлення комісаріату про зміну місця проживання. Нині ж у районі до адміністративної відповідальності притягнуто 28 громадян.

«Упродовж періоду збройного протистояння на Сході частина громадян, не вагаючись, долучаються до лав Збройних Сил України та інших військових формувань, адже розуміють свою відповідальність за долю держави та її майбутнє. Натомість інші – намагаються втекти за кордон, сховатися, аби уникнути призову. У даному випадку про боротьбу з ворогом на передовій мова взагалі не йде. Адже вкторе нагадую, що військовослужбовці строкової служби не залучаються до виконання завдань у складі Об’єднаних Сил», – зауважив Сергій Швачко.

Читайте також: Школяр із Каменя-Каширського здобув призове місце в обласному конкурсі 

Коментарі
07 Травня 2019, 23:54
Проїжджаючи населеними пунктами району, проводячи оповіщення призовників, чув такі слова, немає що служити за Порошенка. Тож зараз де ті 75 відсотків які будуть служити за нового президента. В гонитві за матеріальним становищем ми можемо втратити державність. Молодь найвижчою чеснотою вважає розмір дисків на позляхошяховику і грішить на стару систему. ОСЬ ВАМ НОВА СИСТЕМА. Ми пишаємося досягненнями сусідньої країни за їх порядок, відповідальність. В нас можна створити " чудо польське" тільки не добрим словом, а відеокамерою на кожному стовбі і тисячними штрафами. Громадяни будьте свідомі сьогодні, відповідайте кожен сам за себе і не чекайте "халяви". Я особисто відповідаю за свої слова,та за свої дії. Тож і Ви спробуйте бити чесними перш за все, бути чесними перед собою та б перед УКРАЇНОЮ. Виконуйте закони України та вимагайте виконання законодавства по дотриманню Ваших прав. СЛАВА УКРАЇНІ. Якщо це непусті слова для читачів.
08 Травня 2019, 00:17
Моя повага за громадянську позицію, пане Сергію.
08 Травня 2019, 00:55
Погугліть ,друзі, в скількох країнах, що складають НАТО, примушують хлопців служити у війську. Не по стандарту якось виходить. Не той час. Нєту Родіни більше. Світ стає дедалі глобальнішим
08 Травня 2019, 01:00
По перше шановний "комісар" не позляхошяховик,а позашляховик,коротко машина,якщо вам так буде зрозуміліше,і не "бити",а бути чесними,вчіть орфографію.
08 Травня 2019, 01:47
Щоб бути у НАТО, телепню, треба прийти туди з повноцінною державою! А у нас, на жаль, нема сусідів, окрім білорусів, які б не мали до нас територіальних претензій. Ти захотів Європи в Україні і європейську ціну "євробляхи" у себе вдома, так знай, що ця ціна там така низька, бо на неї є великий європейський податок. Тому, не з того боку ми "влізаємо" в європейське вікно, але це ти зрозумієш тільки тоді, коли москаль тебе заставить нести військову службу десь на Алтаї і воювати там під командуванням бурятського командира супроти китайців...
08 Травня 2019, 03:23
Ти б краще виправив би помилки у власному нікові , граматєю )) А щодо комісарових - то це просто опечатки
08 Травня 2019, 09:25
В такому бардаку і безпридєлу я не дозволю своєму сину йти на строкову службу.Нехай Порох з тими служаками хабарниками як Кухтєй,Приймак,Рошук,Сущиха ...йдуть і служать
08 Травня 2019, 09:38
Да,да це що ти,чи що? ( Грамотєй) ,ти що сам з воєнкомату,дивись бо вивезуть як на (газ 52). Чуєш ти в мене дедовські патрони як заряджу то тікі потрахі повилітають,через твою дурну голову.
08 Травня 2019, 11:28
Хто хоче той шукає можливості, хто не хоче той шукає причину.
08 Травня 2019, 11:47
Протестантів бояться навіть на мед огляд запросити.
08 Травня 2019, 11:49
Мабуть пишеш із окопа чи з броні горящого танка?
08 Травня 2019, 18:13
Чому у коментах проскакують явні погрози життю, культивуюється силова помста тощо, як от у "Мангуста"? Це є нічим іншим, як розпалювання ворожнечі і заклики до насилля... Це матеріал для СБУ, через ІР завжди можна знайти писаку, навіть на лінії ОРДЛО і взяти його за матню...
08 Травня 2019, 20:26
Так званому президенту можна, а пересічному громадянину - ні ?
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024