Камінь-каширців запрошують до Луцька на Міжнародний молодіжний форум

20 Жовтня 2016, 18:00
1038

А чи знали ви, що більше 70 % молодих українців жодного разу не були за кордоном? Натомість, у деяких країнах Європи цей показник становить менше 10%. У нас немає коштів для цього, відсутні можливості? Кордони країн світу закриті від українців?

Міжнародні організації сьогодні дають широкі можливості для подорожей, професійних стажувань чи обмінів, проте знають про них одиниці і користуються часто одні й ті ж люди. Звідки ж вони отримують інформацію? Саме питання мобільності та міжнародної кооперації стануть основними під час четвертого Міжнародного молодіжного форуму, що відбудеться у Луцьку 28-29 жовтня.

 

У програмі:

- Виступи потужних спікерів на тему міжнародної співпраці (PeaceCorp USA, AIESEC Ukraine, та інші);

- Світове кафе із учасниками із США, Молдови, України, Білорусії та інших країн на тему налагодження співпраці;

- Спільно розроблений та реалізований проект що сприяє розвитку мобільності;

- Мультикультурна вечірка;

 

Знаєте відповіді на ці питання - приходьте діліться! Не знаєте – приходьте і дізнавайтесь. А спільно із нашими закордонними друзями, ми не лише відкриємо для вас кордони, а й допоможемо згенерувати нові проекти, підхопити нові ідеї та втілити їх у життя!

 

28 – 29 жовтня 2016 р., м Луцьк, актова зала Волинської богословської академії (Градний узвіз, 5), Міжнародний молодіжний форум. Не прогав свій шанс! Відкрий для себе світ! Відкрий для себе можливості!

 

Організатори заходу – СГО «Молодіжна платформа» та міжнародна організація CDN (Cooperation and Development Network Eastern Europe). Молодіжний центр Волині, Управління освіти, науки та молоді ВОДА, громадське об’єднання Лучани, Волинська єпархія УПКП.


Реєстрація - https://goo.gl/forms/QPrN6ADWsc528mF52

#мобільність та кооперація

 


 

Коментарі
24 Жовтня 2016, 16:17
І хто поїде туди з Каменя? Напевне ,пошлють когось із молодих працівників РДА?
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024