СБУ закликає остерігатися можливих терактів у західних областях через смерть Мотороли

21 Жовтня 2016, 18:47
1450 Джерело: vip.volyn.ua

Волинські силовики просять жителів області повідомляти про підозрілих осіб у своїх населених пунктах. Адже сепаратисти пообіцяли помститися українцями за смерть бойовика Мотороли.

Про це йшлося під час наради щодо профілактики правопорушень 21 жовтня, – повідомляє Волинський інформаційний портал.

Начальник управління Служби безпеки України у Волинській області Юрій Фелонюк повідомив, що у планах самопроголошених ЛНР та ДНР – проведення терористичних актів на території Західної України. Тож волинян закликають бути пильними та повідомляти про підозрілих та невідомих людей у їхніх містах та селах.

«Ви всі знаєте, що нещодавно загинув так званий Моторола. І керівник бойовиків Захарченко заявив, що він відомстить українцям і поклав вину на правоохоронні структури. Ми думаємо, що вчинення терористичних актів стосується лише східних чи південних областей. Але повірте, сьогодні в намірах розвідувальних підрозділів так званих ЛНР і ДНР є проведення терористичних актів саме на території Західної України, де ми не бачимо цього, не хочемо, і думаємо, що до нас не дійде той відгук війни», – висловився начальник управління СБУ на Волині.

Тож Юрій Фелонюк закликав присутніх на нараді керівників міст та районів бути пильними і повідомляти про таку небезпеку усім своїм колегам та знайомим.

Його твердження підтримав і начальник Луцького прикордонного загону Микола Скарвінко. «Ваша інформаційна підтримка – це 99% нашого успіху», – висловився прикордонник і попросив волинян повідомляти про «чужих».

 

Коментарі
22 Жовтня 2016, 01:34
То може терактів а не рерактів?
22 Жовтня 2016, 01:58
Захарченко нехай переживає, аби вслід за Моторолою не вибухнув САМсунг... З переляку, що черга до нього підійшла впритул, ще не таке молоти можна. Московське кафе "Вєтєрок", в якому нещодавно грохнули його друзяку Жиліна, гостинно запрошує всіх маріонеток до себе на жалобний обід по Моті, обіцяє що місця вистачить всім використаним ЛУгандонам, ФСБу гарантує...
22 Жовтня 2016, 02:39
Цікаво, чи пияк той захарченко?
22 Жовтня 2016, 15:44
Шановний. Невже то ви прибираєте ворогів наших. Коли, коли, коли наступний? Чим? Як? Де? Коли?
22 Жовтня 2016, 16:05
Жартом розум не заміниш. Колись полішуки пускали піну від обурення, коли їм казали, що буде війна з Росією. Де, як, з братськім одновірним народом...? І що? Де тії брати? А тепер де-ли готуйтесь до неприємностей біля свого зарозумілого носу.
22 Жовтня 2016, 16:30
Який зв"язок між можливою залежністю захарченка від алкоголю та якимись там зарозумілими носами? Треба надіятися, що в тебе є розум, який відображає зв"язки між процесами бійні на сході та перипетії поліського життя?
22 Жовтня 2016, 16:34
Дивіться телепередачу "Що?Де?Коли?" Ця популярна телевізійна інтелектуальна гра дає відповіді на всі ваші запитання. А хрін, як відомо, помічний тільки для боротьби з нашими ворогами - шкідливими бактеріями різного типу і, часом, додає апетиту, декому наснаги до роздумів... Шкода, що про нього на Поліссі згадують переважно тільки на Великдень)))
22 Жовтня 2016, 16:51
Вся справа в тому, що практично відсутня технологія переробки хрону. Єдиний продукт-тертий хрін з червоним буряком невеликими партіями випускають деякі консервні заводи. На рівні мого світогляду висловлюю думку, що можна б було розробити технологію виробництва ефірної олії з хрону (але потреби в ній невеликі), виробництво порошку з хрону методом сублімації або іншим. Мабуть і все. Але, якщо згадати, що хрін належить до лікарських рослин, то ще можна подумати над технологіями виробництва різних форм ліків.
22 Жовтня 2016, 20:12
Яка ви, виявляється, унікальність, себто непідробність, а ще продукт телевізійної передачі. Цікаво. А яким би ви були, коли вас формувала телепередача "Дом-2", або "Анука дєвушки", чи в "Мірє животних". Навіть припустити щось не можливо. Одне тільки відомо - бактерії водяться не тільки ззовні, а й в середині організму. Ну тобто - вороги наші не лише на Донбасі, а і в Камінь-Каширському районі. Ви їх відчуваєте?
23 Жовтня 2016, 01:39
Ви, мабуть, так і не зрозуміли моєї іронії про телепередачу, бо про неї я згадав виключно через унікальність поставлених мені вами запитань. Щодо Дом-2 чи схожих до неї, то варто знати, що цю реаліті-шоу вже подавно залишила навіть Ксеня Собчак, де їй платили грубі гроші, й перешла на телеканал "Дощ", тому полиште той дурман і ви. А ще краще, візьміть приклад з мене, я принципово не дивлюсь телевізора, хіба зрідка щось з серії Discovery Channel, оскільки обридли примітивні маніпуляції бездарними і продажними журнашлюхами практично всіх без виключення каналів. Навіть Савік Шустрий, при всій його майстерності, вже не може приховувати замовності та тенденційності у своїй "правдорубності". Є не так багато авторів та видань, за якими не шкода часу слідкувати і то з обережністю. Ще Мюллер у "17 миттєвостях весни" вчив - вірити нікому неможна. А мені можна!)))
23 Жовтня 2016, 01:47
Таке враження від зворотнього зв"язку, як ніби Хрін вносить ентропію у зрівноважену систему "політикуму" К.-Каширського. Якісь біхевіористські реакції з негативною модальністю емоцій на грані істерії. Функціональний пан Хрін, бо ніздрі освіжає сидільцям кабінетним.
23 Жовтня 2016, 02:13
Це ще треба розібратись - хто і кому "освіжає ніздрі"? Бо оте ваше "Якісь біхевіористські реакції з негативною модальністю емоцій на грані істерії." якесь фертикультяписте. Його неможливо не перефертикультирувати, ні вифертикультипнути )))
23 Жовтня 2016, 03:49
можу й помилятись, з ким не буває
23 Жовтня 2016, 11:00
&quot;Волинські силовики просять жителів області повідомляти про підозрілих осіб у своїх населених пунктах. Адже сепаратисти пообіцяли помститися українцями за смерть бойовика Мотороли.&quot; - тупа теза в стилі &quot;денег нет , но вы там держитесь!&quot; ))<br/>На хер ці тупорилі імпотентні попередження сбушників, які самі вже не можуть чи не хочуть цьому запобігти?? Була би в людей зброя у вільному володінні і доступі - на хер нада це сране СБУ із таким &quot;попередженням&quot; ??
23 Жовтня 2016, 12:21
Та купіть собі зброю, чи є проблема з психіатрією та судимістю? Для нашого люду на автівці з польською невідомою реєстрацією ще бракує тільки нереєстрованої зброї і тоді повна Лугандонія на всю державу. Вже гранат понатягували з АТО купу...
23 Жовтня 2016, 13:24
Пане Хрін не в образу, бо вчора спросоння не зрозумів Ваш допис. У мене йшла мова в третьому реченні не про Вас, а про реакцію незначного числа дописувачів на Ваші пости та інколи на мої. З повагою.
23 Жовтня 2016, 14:01
Та я й не сприйняв цей допис на свою адресу. Це я у такий спосіб потролив, як на мене, аж надто замудре речення з тим біхе.... Ну була така філософська течія у деяких неуків в період їхніх мрій про повернення сибірських рік у зворотньому напрямку, ну то й що? Ви ж людина вчена, впевнений, можете сформулювати думку і без тієї &quot;наукової&quot; еквілібристики, бо ще хто, бороньбоже, подумає що це суботній писавик на таке Вас штовхає))) Все добре, я не такий гоноровий і чутливий на шпильки з боку коментаторів, бо інакше зашкалювала б моя модальність ))))
23 Жовтня 2016, 14:07
У суботу &quot;Шабба́т (ивр. שַׁבָּת (шаба́т, ша́бос) , идиш שבת (ша́бэс, шо́бэс) от шабат — «покоился, прекратил деятельность»)&quot;, але мене це не стосується.
23 Жовтня 2016, 14:33
В кого шабат, в когось шабаш -люди різні)) Добре, що це не стосується клавіатурників...
23 Жовтня 2016, 15:27
Я не 777, але пропоную вам зробити замість шабату, який, ви знаєте, бува тільки в суботу, шмон, який тра взагалі робити щоп'ятниці. Йдеться про шмон у вашій голові, бо ви таке пропонуєте цьому мілітаристу з порожнім баняком, що просто жах бере за ребра. Мілітарист явно не в собі, бо собі не належить, пише дурниці, які може писати або член &quot;свободи&quot;, або мєнт в личині поліцейського. Воно думає, що в спецслужбах очі ростуть на всій території немацаного полісся, і не знає, що полісся - це територія людей природи, трохи зіпсованих політичними партіями, місцевими чиновниками та казенною горілкою на виїзді з Києва чи обласного центру, але які за межі любові та інстинктів ще не вийшли. Вони перед тим як наступити на щось тверде і навіть вибухове спочатку з цим предметом запопадливо вітаються, як з кожним владним чмом. Біхевіоризм мають такий.
23 Жовтня 2016, 17:53
То добре, що навіюю умовиводи. Для цього і спілкування на сайтах. Однак, знаючи і Полісся, і Поділля, звернув увагу на діалектизми-маркери пана 12:27. Зокрема, &quot;баняк&quot;, що є маркером головно подільським, а не поліським (там чугунок, чи щось схоже), так як і гистик, гоко, горати, Гандре(і)й тощо.
23 Жовтня 2016, 20:39
Кажете по п'ятницях зайнятися мені шмоном, бо : &quot;Йдеться про шмон у вашій голові, бо ви таке пропонуєте цьому мілітаристу з порожнім баняком, що просто жах бере за ребра&quot;? Давайте - я прислухаюсь до Вас по п'ятницях, а Ви - коли вже буде спідручно, аби жах не брав вас за ребра))). Бо, як на мене, я нічого зайвого у питаннях купівлі зброї не намолов. Є процедура, за якою будь-хто може купити в принципі будь-яку зброю, окрім військової. А для чого репетувати - дайте зброю у вільний продаж, мені незрозуміло. Адже при цій анархії нереєстрована зброя тільки посилить безлад та некерованість суспільними процесами. Ви можете мати інакшу думку з цього приводу, але це ваша голова і я не маю намірів на її прибирання)))
24 Жовтня 2016, 03:07
Щодо мотороли пост з сайту 9tv.co.il &quot;Avatar <br/>ישראלי<br/>+8 <br/>Ничего не скажу о Мотороле. Но на его фотографиях лицо человека не обременного интеллектом. Скорее, лицо олигофрена.&quot;
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024